ISSN 1308-8483
HOŞGELDİNİZ / Hüseyin Muslu
Hüseyin Muslu    
  Yayın Tarihi: 21.5.2010    


HOŞGELDİNİZ

3. Lig terfi Afyon gurubunda mücadele eden Foça Belediyespor A takımı
gurubunda yaptığı final maçında penaltılar sonucunda 2. Kademe maçlarını oynama hakkını elde edemedi ve Foça’ ya döndü.

Bu sene mücadele ettiği Süper Amatör Lig’ de şampiyon olan takımımız, bir üst lig olan Deplasmanlı Süper Amatör Lig’de oynamaya hak kazanmıştı. Bu inanılmaz bir başarıydı. Alkışları çoktan hak etmişlerdi. Her şeye rağmen verilen mücadele ve kazanılan mevcut başarıyı, ellerimiz ve gönüllerimiz en üst seviyede taktir etmişti. Biz Foçalılara bu sevinci yaşattığınız için tekrar tekrar teşekkürler.

“Vural, Ersan ve Rifat penaltıları kaçırmasaymış!” konusu hiç ama hiç önemli değil. Sporun, hele futbolun içinde bunlar var. Yaşananlara bakmak lazım. Az şeyler yaşatmadılar bize oyuncularımız. Çok istememize rağmen gidemediğimiz Afyon’daki maçları Seyfi Abi’den adeta canlı olarak haberdar olduk, yaşadık. Aldığınız sonuçlar ve en önemlisi orada olmanızdan dolayı bizleri mest ettiniz.

Sonsuz teşekkürler. Hoş geldiniz. Hoşlar yaşattınız. Yüreklerinize, inançlarınıza, mücadelelerinize sağlık.

Muğla’da oynanan U 14 kategorisi Türkiye Finalleri maçında oynayan U 14 takımımızın maçını izlerken Foça Belediye Başkanı Gökhan DEMİRAĞ’ı tribünde gördüğümde Foça ve Foçalı sporseverlerin kendisine teşekkür borçlarının olduğunu düşünmüştüm. Bir de çok yakın bir zamana kadar 2. Amatör Lig’de mücadele ederken şimdi 3.Lig kapısını zorlayan takımımızı düşününce arkasındaki insanlara bir kez daha teşekkür etmek artık vazgeçilmez bir borç olmuştur. İnanın Foça sporu için yaptıkları hiç azımsanacak şeyler değil. Gurur duymak gerek. Bu yüzden “Sayın Başkan”;

Size, takımımıza katkı sağlayan mevcut ve geçmiş teknik ekiplere, destek sağlayan “cefakar” seyircilere de Sonsuz Teşekkürler .


Hüseyin Muslu



1963











   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)