ISSN 1308-8483
SAÇMASAPANAŞK / Ahmet Zeki YEŞİL
  Yayın Tarihi: 24.4.2018    


SAÇMASAPANAŞK

Dünyanın telaşı olmasa zaman geçmez. Zaman su gibi akıp gidiyor. Zaman da su da kıymetli. Şansım yaver gitti, arkasından su dökmedim. Oysa aramızdan su sızmazdı. İzolasyon o kadar iyiydi yani.. Yaşadıklarımız danışıklı söğüştü, yersen! İyilik yaptım denize attım, "Denizi kirlettin" diyerek kızdılar. Hatasız kıl olmaz, kılımla sev beni.

Lütfen git başımdan, gölge etme başka ihsan istemem. İhsan kim, tanımam bilmem. Moralim bozuk, servise sokucam. Laf çarpacağım sana ama kelimeler dağılacak diye korkuyorum. Tüylerim diken diken olunca beni kirpi zannediyorlar. Eski taktikler yok artık, tik taklar var. Valla bende kafa kalmadı, şapkalarımı dağıtacağım. Ansızın bir gülme gelirse eğer, onu içeriye alacağım. Bunu saymam, beni yine sev.

"Üç gün kalıcı" diye aldığım koku gitmek bilmedi. Ama sen gittin. Kitap ayraçlarının ayırdığı sevgililer olduğunu o zaman öğrendim. Ne zaman adını duysam, kuşlar havalanır içimde. Acımı dindiren şiirim, eksilmeyen yaşama sevincim. Canımdan sonra çıkacak umudum. Doğal ilacım. Ölçüyü kaçırdım çok sevdim. Tabii kaçınılmaz oldu felaketim. Ne demişler? Arayan belasını da mevlasını da bulur...


Ahmet Zeki YEŞİL



1860











   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)