ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça baharı şarkılarla karşıladı -

   .::


Seyfi GÜL     
  Yayın Tarihi: 22.3.2014    



Foça baharı şarkılarla karşıladı

Foça Belediyesi TSM Korosu ilkbaharı 20 Mart 2014 Perşembe gecesi verdiği “Bahar Konseri” ile karşıladı. Saat 20.00’da başlayan konser ilgi ve alkışlar nedeniyle iki buçuk saati aşkın bir süre devam etti.

Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’ndeki konserin; “İzmir Marşı”yla başlayan ikinci bölümündeki Rast ve Buselik şarkılar duyguyu ve coşkuyu doruğa çıkardı. Şef Ergin Kayran yönetimindeki koroda solistler birbiri ardına sahne aldı.

Bestekar Erol Eryılmaz yeni bestelerinden “İzmir Sahillerinde”yi “Foça Sahillerinde” olarak değiştirip okurken, bir başka konuk solist “Karşıyakalı” şarkısıyla salonu adeta ayağa kaldırdı.



Konser; “Ağlama Değmez Hayat”ın ardından hep birlikte söylenen “10. Yıl Marşı”yla sona erdi.

Koroya katılarak, son şarkılara, bazı meclis üyeleri ile birlikte eşlik eden, sazlar, korist ve solistleri kutlayan Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ; Şef Ergin Kayran’a çiçek takdim etti.

Belediye olarak böyle bir koroya sahip olmaktan, birçok dostla, Foça’nın aydın ve saygın insanlarıyla bir arada olmaktan çok mutlu olduğunu belirten Gökhan Demirağ; “Bizi ülkenin bu kötü günlerinde hiçbir zaman yalnız bırakmadınız. Aydınlık günlerde de sizlerle beraber olacağız. Ulu Önder Atatürk’ün özellikle vurguladığı gibi “Sanatsız Kalan Bir Milletin Hayat Damarlarından Biri Kopmuş Demektir”. Biz bunu hiçbir zaman kopartmayacağız. Sanatla yaşayacağız. Özgürlüklerle yaşayacağız. Birlik olacağız. En kısa zamanda güzel günlere ulaşacağız” dedi.



Seyfi GÜL







Okunma: 2360
Okunma: 2360












Uluay   
ZEYNEP'ce   




2012

   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)