ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foçalı gençler doğumdan ölüme “Hayatım Müzik” dediler -

   .::


Seyfi GÜL     
  Yayın Tarihi: 18.2.2014    



Foçalı gençler doğumdan ölüme “Hayatım Müzik” dediler

İzmir’in Foça ilçesinde okulu yaptıran merhum hayırseverin adını taşıyan Reha Midilli Anadolu Lisesi öğrencileri “Hayatım Müzik” adlı gösterileriyle gönülleri fethetti. Gençler olağanüstü performanslarıyla ders ve sınavlardaki başarılarının yanı sıra sosyal etkinlikler ve sanatta da varız dediler.

2006 yılında yapımı tamamlanarak öğretime açılan, 2009 yılında ilk mezunlarını veren, her geçen yıl daha başarılı sonuçlarla dikkat çeken, 2013 yılında beşinci mezunlarıyla Türkçe Sosyal alanında Türkiye beşinciliğini yakalayan Reha Midilli Anadolu Lisesi öğrencileri sıra dışı bir gösteriyle sahneye çıktı.

İlçe halkının yoğun ilgi gösterdiği müzikali Foça İlçe Milli Eğitim Müdürü Celal Yıldız da izledi.



Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’nde sahnelenen müzikalde, ana rahmine düşmeyle başlayan ve ölüme dek süren yaşam süreci çeşitli müzik eserleri ve danslarla anlatıldı.

İdareci ve öğretmenlerin katkılarıyla, müzik öğretmeni Gözde Uprak Budak yönetiminde, okulun müzik kulübünce hazırlanan etkinlikte rol alan 35 öğrenci performanslarıyla göz kamaştırdı.

Öğrenci ve öğretmenlerini kutlayan Reha Midilli Anadolu Lisesi Müdürü Ali Öztütüncü; “Öğrencilerin bu ve benzeri etkinliklerin içinde yer almasının çok önemli olduğuna inanıyoruz. Yeni kurulmuş bir okul olarak başarılarımız ve gerçekleştirdiğimiz önemli etkinliklerle öğrencilerimiz yüz akımız olmuştur. Eğitim öğretim kadar çocuklarımızın sosyal hayata da hazırlanmalarını ve sanatsal faaliyetler içinde olmalarını sağlamaya çalışıyoruz. Bu çabalarımız yeni etkinliklerle sürecektir” dedi.

Alkışlar arasında biten gösteri sonunda izleyiciler salondan keyifle ayrıldılar.



Seyfi GÜL







Okunma: 2929
Okunma: 2929












Uluay   
ZEYNEP'ce   




815

   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)