ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça motosiklet tutkunlarıyla festivale hazır -

   .::


Seyfi GÜL     
  Yayın Tarihi: 23.9.2013    



Foça motosiklet tutkunlarıyla festivale hazır

Türk Chopper Motosiklet Kulübü ve Foça Belediyesi işbirliği ile düzenlenen Uluslararası Motosiklet Festivali CCC Fest 2013, İzmir’in Foça İlçesi’nde 26-29 Eylül 2013 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Daha önceki yıllarda Gümüldür’de düzenlenen festivalin beşincisi için bu yıl Foça Hanedan Tatil Köyü ve yöredeki etkinlik alanları seçildi. Motosikletçi sayısının Yunanistan ve Almanya’dan geleceklerle birlikte 1000’i aşması bekleniyor.

CCC (Custom Cruiser Chopper) Fest 2013’in ana amaçları geçen yıllarda olduğu gibi motosiklet üzerinde amatörce bir takım geliştirmeler yapan, denenmemişi deneyen motosiklet sevdalılarına, emeklerini sergileme imkanını sunmak, fırsat verildiğinde motor tutkunlarının neler yapabileceğini göstermek, projelerinin ilgili muhataplar tarafından fark edilmesini sağlamak ve motosiklet festivallerine yeni bir bakış açısı getirmek.

Bu amaçlara ulaşmaya çalışırken sadece chopper’ları değil tüm motosiklet kullanıcılarını bir araya getirerek, tanışmalarını sağlamayı da amaçlayan festivalin programın da motosikletle çevre gezileri, Foça dalış kulübü işbirliği ile kısa süreli dalışlar, Foça adalarına tekne gezileri, ATV safarileri, hentbol müsabakaları, Türkiye Bilek Güreşi Federasyonu’nun katkılarıyla Bilek Güreşi şampiyonası, güç, dayanıklılık ve beceriye dayalı oyunlar, havuz ve plaj animasyonları, kent merkezi ve Yenifoça’ya turlar, dans ve revü gösterileri ile rock konserleri yer alıyor.



Türkiye’deki motor kulüplerinden 20’sinin il teşkilatıyla CCC Fest 2013’te yer alacağını belirten Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Deniz Özek, festivale sadece motor kulüplerinin değil, motorlu ya da motorsuz, ama motosiklete gönül vermiş herkesin, ferdi ya da aileleriyle birlikte katılabileceğini özellikle vurguladı.

Deniz Özek; “Festivale katılmak için motosiklete gönül vermiş olmak yeterli. Bir araya gelerek tanışmayı, sorunlarımızı tartışarak çözüm için çağrı yapmayı ve motosiklet üzerinde geliştirdiğimiz yeni donanımları sergileyerek birbirimize yeni ufuklar açmayı hedefliyoruz. Motosiklet sporunu sevdirmek, çevreci ve trafikte önceliği olan bir araç olduğunu kabul ettirmek, diğer araçların motosikletlilere yaklaşımına dikkat çekmek, yol ve trafik düzenlemelerinin motosiklet kullanımını kolaylaştıracak şekilde yapılmasını sağlayacak tedbirlerin alınmasını sağlamak istiyoruz. Dünyadaki tüm motosiklet kulüpleri ile motosiklet sevdalılarını festivalimize bekliyoruz” dedi.

Katılımcıların kayıtlarının 26 Eylül 2013 günü Foça merkezine 4 kilometre mesafedeki Mersinaki Koyu’nda yer alan Hanedan Tatil Köyü’nde yapılacağı ve konaklama yerlerinin kayıt sırasında belirleneceği öğrenildi.



Seyfi GÜL







Okunma: 3138
Okunma: 3138












Uluay   
ZEYNEP'ce   




4698

   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)