ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Dj Alişan Foça Mambo’da sevenleriyle buluşuyor -

   .::


  Yayın Tarihi: 30.7.2013    



Dj Alişan Foça Mambo’da sevenleriyle buluşuyor

Marina Romanova tarafından 2010 yılında devralınan Mambo Beach Club’ın 3 yıl boyunca resident Dj’liğini başarıyla üstlenen Dj Alişan, İzmirli sevenlerinin yoğun isteği üzerine 3 Ağustos Cumartesi gecesi Mambo Beach Club’da mikserin başına geçecek..

3 yıl boyunca Mambo’nun sadık misafirleri arasında vazgeçilmez Dj olarak gönülleri fethetmeyi başaran genç yetenek Dj Alişan, Mambo’yu ve arkadaşlarını çok özlediğini belirterek, misafirlerinin sevdiği tarzlarda, geceye özel set hazırladı.

2006 yılında ilk DJ’lik deneyimini yaşayan ve henüz 23 yaşında olmasına rağmen, kısa sürede Antalya, İzmir ve İstanbul’un önemli gece klüplerinde performans sergileyip belirli bir hayran kitlesi oluşturmayı başaran DJ Alişan Aslan’ın setin başında olacağını öğrenen sevenleri, şimdiden arayıp rezervasyonlarını yaptırmaya başladı bile.

BAYRAMDA MAMBO’DA ÜNLÜLER GEÇİDİ VAR

Mambo bu bayram ve sonrasında sezonun en popüler isimlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Bayram’a özel; Dj Tarkan, Dj Ozan Çolakoğlu, Dj İlker Çoşkun Mambo misafirlerine muhteşem 3 gün yaşatacak. Bayram sonrası canlı performans konserlerinde; Gülşen, Murat Dalkılıç, Ozan Çolakoğlu, Catwork ve Suat Ateşdağlı ile eğlencenin hızı kesilmeyecek.

Daha detaylı bilgi ve rezervasyon için www.mambobc.com adresi ziyaret edilebilir.






Okunma: 1863
Okunma: 1863












Uluay   
ZEYNEP'ce   




4611

   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)