ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Mambo Beach’te Suat Ateşdağlı gecesi -

   .::


Seyfi GÜL     
  Yayın Tarihi: 17.7.2013    



Foça Mambo Beach’te Suat Ateşdağlı gecesi

Foça ve İzmir’in eğlence hayatını renklendiren Mambo Beach Club; dört sezondur, Rus asıllı Marina Romanova’nın işletmeciliğinde ses getiren programlara imza atmaya devam ediyor. Muhteşem koyunda misafirlerini deniz ve leziz mutfağıyla buluşturan Romanova, her Cumartesi gecesi de ünlü sanatçı ve Dj’lerle eğlenceyi doruklara taşıyor.

Kuzeyin Yıldızı ünvanlı Foça Mambo Beach Club 20 Temmuz 2013 Cumartesi gecesi müzik denince türünde akla ilk gelen isimlerden ünlü Dj Suat Ateşdağlı’yla konuklarını ağırlamaya hazırlanıyor.

Defalarca “En İyi Dj” ödülüne layık görülen, albümleriyle haftalarca müzik listelerinin zirvesinde kalan Suat Ateşdağlı; mekanın müdavimlerinden yoğun istek aldığını ve açıldığından beri her sezon Mambo’da sevenleriyle buluştuğunu belirterek “Artık burada insanların hangi müzikleri sevdiğini çok iyi biliyorum. Bu yüzden özel set hazırlayarak geliyorum. 20 Temmuz gecesi herkesi Mambo’ya bekliyorum” dedi.

Suat Ateşdağlı performans gecesinin biletleri Mambo Beach Club gişesinde 30 liradan satılıyor. Saat 23.00’te başlayacak ve sabaha kadar devam edecek program için www.mambobc.com adresinden de rezervasyon yaptırılabiliyor.

Seyfi GÜL







Okunma: 1901
Okunma: 1901












Uluay   
ZEYNEP'ce   




4909

   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)