ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Murat Dalkılıç yağmura direndi! -

   .::


  Yayın Tarihi: 8.7.2013    



Murat Dalkılıç yağmura direndi!

İzmir’in Foça beldesinde bulunan Mambo Beach Club’ta dün gece sahneye çıkan ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç “Bir Güzellik Yapsana” şarkısı ve özel dans şovuyla konserine başladı. Canlı Performans olan konser için özel sahne ve ses sistemi bir gün önce kuruldu. İkinci şarkısı “Merhaba Merhaba” ile konsere devam eden ünlü pop müzik sanatçısı Murat Dalkılıç, Foça’nın sürpriz sağanak yağmuruna yakalandı. İlk defa Foça’da sahne alan sanatçı “Ne zamandır Foça’da konser vermek istiyordum kısmet bugüneymiş, yağmura direnelim şeker gibi erimeyelim” diyerek sevenlerini çoşturdu. İlerleyen dakikalarda yağmur şiddetini arttırdığı halde Mambo Beach Club’a gelen binlerce Murat Dalkılıç hayranı yağmur altında şarkılara eşlik etmeye devam etti.

Sağanak yağmurun azizliğine uğruyan sahne ve ses sisteminden ötürü konser yarıda kaldı ve Murat Dalkılıç “en kısa sürede tekrar Mambo Beach Club’a geleceğini” söyleyerek konseri erteledi.



SIRILSIKLAM EĞLENCE

Murat Dalkılıç’ın ertelenen konserine rağmen binlerce kişi İstanbul Disko Mafya’nın iki üyesinden biri, İstanbul ve Amsterdam’da Dj okulları olan ve Mambo Beach Club’ın resident DJ’i İlker Çoşkun’un özel hazırladğı set ve Wipe Out yarışmasından tanınan Mc Mali’nin sahne şovuyla, sırılsıklam olmalarına rağmen sabaha kadar yağmur altında dans etmeye ve eğlenmeye devam ettiler. Murat Dalkılıç hayranları “bu yağmur sürpriz oldu, sırılsıklam olduk, konser yarım kaldı ama her şeye rağmen böyle eğleneceğimizi hiç tahmin etmezdik” diyerek ayrıldılar Mambo Beach Club’tan.

SONRAKİ KONSER GİRİŞİ ÜCRETSİZ

Mambo Beach Club, konser için bilet alanların çıkışta bilgilerini alarak, biletlerinin daha sonraki konserde geçerli olacağını açıkladı. Tekrar Mambo Beach Club’a gelecek olan Murat Dalkılıç konserine ücretsiz giriş sağlayabilecekler.






Okunma: 1942
Okunma: 1942












Uluay   
ZEYNEP'ce   




4839

   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)