ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Mambo Beach’ten muhteşem açılış -

   .::


Seyfi GÜL     
  Yayın Tarihi: 16.6.2013    



Foça Mambo Beach’ten muhteşem açılış

İzmir’in Kuzey aksının en önemli eğlence merkezi Foça Mambo Beach 15 Haziran 2013 Cumartesi gecesi muhteşem açılış programıyla sezona merhaba dedi. Açılış için Rusya’dan gelen Dj Jane Dior müzikleri ve danslarıyla geceyi ısıtırken Dj İlker Coşku ve Dj Serkan Boral’la coşku sabaha kadar devam etti.

Konukların ellerindeki balonları salarak gökyüzünü balon denizine dönüştüren şovla başlayan, havai fişek gösterisiyle devam eden açılış programında Rusya’dan gelen dansçı kızların masa üzerindeki performansları da ilgiyle izlendi.



ÖZEL PLAJ BUNGALOV EVLER

Mavi bayrak adayı masmavi özel plajı, bungalov konaklama evleri, özel menüsüyle damaklara hitap eden mutfağıyla bölgenin tatil yıldızı olma niteliğini yıllardır sürdüren Mambo Beach bu yıl da Electronik müziğin dünyaca ünlü isimleri ile Deep House ve House müzik sevenlerin kalbini fethedecek dolu dolu programlarla konuklarını ağırlıyor.

Rus asıllı Marina Romanova tarafından 2010’da devralınan Foça Mambo Beach Club’ın dördüncü sezon açılışına özel olarak gelen Dj Jane Dior, Moskova’da Popüler Müziğin ve Electro House’un en iyi Dj’i seçildikten sonra dünya’nın birçok yerinden davet almaya başladı.

Türkiye’de daha önce Bodrum ve İstanbul’da sahne alan Dior, Ozan Doğulu gibi isim yapmış sanatçılarla da aynı mikserin başına geçmesiyle tanınıyor.



RÜYAM GERÇEK OLDU

Jane Dior; Mambo Beach’i, Marina Romanova’dan dolayı iyi tanıdığını, çok güzel ve özel mekanlarda çalmasına rağmen Mambo’nun hep en çok çalmak istediği yer olarak kaldığını söyledi. Jane Dior ”Bu akşam burada benim de bir rüyam gerçek oldu. Nihayet buradayım. En iyi müzikler, en güzel danslarımla buradayım. Sevinçten uçuyorum. Teşekkürler Marina. Teşekkürler Türkiye” dedi.

Sabaha kadar devam eden üç Dj’li açılışla hızlı bir giriş yapan Mambo Beach’te sınırsız eğlencenin sezon boyunca devam edeceği konser ve özel performanslarıyla sahne alacak dj ve şarkıcıların www.mambobc.com adresinden takip edilebileceği ve rezervasyon yaptırılabileceği öğrenildi.

Seyfi GÜL







Okunma: 2268
Okunma: 2268












Uluay   
ZEYNEP'ce   




4839

   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)