ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Mambo Beach Club’ın açılışı için Rusya’dan geliyor! -

   .::


  Yayın Tarihi: 14.6.2013    



Foça Mambo Beach Club’ın açılışı için Rusya’dan geliyor!

Rus asıllı Marina Romanova tarafından 2010’da devralınan Foça Mambo Beach Club, 2013 yazının sezon açılışını 15 Haziran Cumartesi gecesi üç ayrı DJ’in performansıyla yapacak. Mambo Beach Club’ın 4. sezon açılışına özel; Ozan Doğulu gibi isim yapmış sanatçılar ile aynı mikserin başına geçmiş olan Dj Jane Dior Moskova’dan gelecek. Dj Jane Dior “Türkiye’de daha önce Bodrum ve İstanbul’da sahne aldığını ama ilk defa Foça’ya geleceği için mutlu olduğunu” söyledi. Dj Jane Dior, Moskova’da popüler müziğin ve Electro House’un en iyi Dj’i seçildikten sonra Dünya’nın birçok yerinden davet almaya başladı.

3 DJ MİKSER BAŞINDA

İzmir’in doğa harikası Foça Mambo Beach Club’ın 4.sezon açılışında DJ geçidi var. Dj İlker Çoşkun ve Dj Serkan Boral’ın da açılışa özel hazırladığı setlerle Mambo’da sabaha kadar müziğin ritmi hız kesmeyecek. Dansçı kızlar, balon şovlar ve sürpriz havai fişek gösterileri ile eğlencenin dozu biraz daha artacak.

MAMBO’DA SEZON SÜRPRİZLERİ

Mambo bu sezon Electronik müziğin Dünya’ca ünlü isimleri ile Deep House ve House müzik sevenlerin kalbini fethedecek bir program hazırladı. Tüm sezon yer alacak sanatçıları www.mambobc.com adresinden takip edebilir ve yerinizi şimdiden ayırtabilirsiniz.






Okunma: 1810
Okunma: 1810












Uluay   
ZEYNEP'ce   




4429

   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)