ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
‘‘3. Foça Kitap Kulübü Şenliği’’nde, 2000 kitap okuyucuyla buluştu -

   .::


  Yayın Tarihi: 9.6.2013    



‘‘3. Foça Kitap Kulübü Şenliği’’nde, 2000 kitap okuyucuyla buluştu

Foça Kitap Kulübü’nün, Foça Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirdiği; ‘‘3. Foça Kitap Kulübü Şenliği’’nde, 2000 kitap ücretsiz olarak okurlara dağıtıldı.

8 Haziran 2013 Cumartesi günü, Foça Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilen etkinliğe Belediye Başkanı Gökhan Demirağ da katıldı.




Dört sene önce çok küçük bir grup olarak, Foça Kitap Kulübü’nü kurduklarını söyleyen Kurucu Başkan Ayla Karatekin; ‘‘Sayısı her geçen gün artan üyelerimiz ile birlikte, Foça Halk Kütüphanesi’nde, her üç haftada bir toplanıyoruz. Güncel kitapları alıyoruz, okuyoruz, paylaşıyoruz ve yorumlarını yapıyoruz. Kitapların bazılarını, bizimle iletişime geçerek istek bildiren kitapseverlere gönderiyoruz. Bütün gayemiz okumayı yaymak ve sevdirmek. Bilhassa korsan kitapçılığa da engel olmayı hedefliyoruz. Bu yıl 3. kitap şenliğimizi yapıyoruz. 2000 kitap topladık. Türkiye’nin her yerinden kitap geliyor. Foça Kitap Kulübü, bölgemizde ve ülkemizde tanınıyor. Kitapseverler, kitaplık raflarında duran tozlanmış, geçmişte okudukları kitaplarını bize getiriyorlar. İnanılmaz bir şekilde kitap geliyor bize. Çığ gibi büyüdü bu iş. Biz diğer ilçelere de örnek olmak istiyoruz. Çok güzel bir etkinlik olduğuna inanıyorum. Severek yapıyoruz. Sosyal sorumluluk projeleri de üstleniyoruz. Bir zeytin fidanlığı yaptık. Foça Kitap Kulübü üyelerimize ve Foça Belediye Başkanımız Sayın Gökhan Demirağ’a bizlere vermiş olduğu desteklerden ötürü çok teşekkür ediyorum. Kitap kulübümüzle iletişime geçmek isteyenler, Foça Belediyesi ve Foça Halk Kütüphanesi aracılığıyla bize ulaşabilirler.’’ dedi.

Müzisyen Okan Özbayis ile Şule Tüblek ’in verdikleri mini konserle renklenen ‘‘3. Foça Kitap Kulübü Şenliği’’nde, kitapseverlere ayrıca poğaça ve meyve suyu ikram edildi.








Okunma: 1811
Okunma: 1811












Uluay   
ZEYNEP'ce   




4473

   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)