ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Yediden yetmişe Foça dansçıları -

   .::


Seyfi GÜL     
  Yayın Tarihi: 25.5.2013    



Yediden yetmişe Foça dansçıları

Foça Belediyesi Dans Kursları’nın öğrencileri sezon çalışmalarını muhteşem bir gösteriyle tamamladı. Büyük ilgi nedeniyle Foçalıların bir bölümü gösteriyi ayakta izledi.

Reha Midilli Kültür Merkezi’nde 24 Mayıs 2013 Cuma saat 20.00’da başlayan gösteriyi izleyenler arasında Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, bazı belediye meclis üyeleri ve aileler de yer aldı..



HER YAŞTAN DANSÇI HER ÇEŞİT DANSLA SAHNEDE

Dans gruplarının gösterileri Cem Karaca’nın “Deniz Üstü Köpürür” şarkısı ile başladı. Dans öğretmeni Gülhan Güzen Tutar’ın kareografileri ile 7 ila 63 yaşlar arasındaki 100’e yakın öğrencisinden oluşturulan 8 ayrı grup klasikten, moderne, Latin danslarından halk oyunlarına hemen her çeşit danstan örnekler verdiler. Roman ekibinin gösterisi sırasında Foçalı iki balıkçının dayanamayarak sahneye fırlaması ve dansçılara katılması renkli görüntüler ve coşku yarattı.



Dans öğretmeni Gülhan Güzen Tutar; Foça Belediyesi dans kurslarının dokuz yıldır devam ettiğini, eğitim alan öğrenci sayısının 700’ü aştığını, bu kurslarla ilçede dansa özel bir ilgi ve sevgi oluşturulduğunu belirtti.

Tutar; “Dans sağlıklı bir yaşamı, sevgiyi ve disiplini ifade ediyor. Günlük sıkıntılardan arınarak yaşam sevincine giden bir yolu anlatıyor. Bu yolda bize her türlü katkıyı veren Foça Belediyesi’ne sonsuz teşekkürler ediyoruz.” dedi.

Ayakta alkışlanan program sonrası dansçılar Gökhan Demirağ’a, Demirağ da dansçılar ve öğretmenlerine teşekkür ederek çiçek verdiler.



Seyfi GÜL







Okunma: 2174
Okunma: 2174












Uluay   
ZEYNEP'ce   




4698

   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)