ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça'da Sevgi Gecesi - Sevgili’ye yazdılar, sevgiyle okudular -

   .::


Seyfi GÜL     
  Yayın Tarihi: 20.2.2013    



Foça'da Sevgi Gecesi - Sevgili’ye yazdılar, sevgiyle okudular

İki haftada bir Cuma akşamları bir araya gelerek güncel ve edebi bir konuyu sunumlar, şiirler ve müzikler eşliğinde işleyen Foça Sanat Dostları, 15 Şubat 2013 günkü buluşmayı sevgililer günü dolayısıyla “Sevgi” konusuna ayırdılar.

Katılımın ve özellikle gençlerin ilgisinin arttığı görülen Akşam Kahvesi Sanat Buluşmaları’nın daimi moderatörlüğünü Foça Belediyesi Kültür Sanat Danışmanı yazar Hüseyin Yurttaş yapıyor. Yazar – şair Hidayet Karakuş, Nörolog Dr. Sait Almış ile gitarı ve şarkılarıyla Bülent Uprak “Sevgi” konulu buluşmanın bu haftaki yeni katılımcıları oldu.



Sevgi’nin anlatılmaz bir duygu olduğunu doğaya, hayvanlara, insanlara, hayata ve her şeye dair sevgiden bahsedilebileceğini ifade eden konuşmacılar edebiyatımızdan konuyla ilgili örnekler sundular.

Hidayet Karakuş, Sait Almış, Hüseyin Yurttaş, Ahmet Önel, Hasan Öztoprak kendi şiirlerini, Cevat Yıldırım, Yılmaz Mızrak, Sevhan Beğendi, Altan - Nuray Çiloğlu, Beytullah Şaşkın ve diğer katılımcılar Türk ve Dünya edebiyatından sevgiyi ve sevgiliyi anlatan güzel örnekleri okuyarak gönüllere hitabettiler.



Hüseyin Yurttaş’ın okuduğu kendisine ait “Önce Annem Duysun” şiiri en çok alkış alanlardan biri oldu.

Şiir aralarında tüm katılımcıların gitar eşliğinde birlikte söylediği sevgi şarkıları da geceye renk kattı.

Foça Sanat Dostları’nın gelecek buluşması, “Kadın ve kadın hakları” konusuyla 1 Mart 2013 Cuma günü saat 18.00’da Foça Balık Hali üzerindeki Balıkçı Kahvesi’nde gerçekleştirilecek.

Seyfi GÜL







Okunma: 2045
Okunma: 2045












Uluay   
ZEYNEP'ce   




2128

   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)