ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Sanat Dostları, Nazım Hikmet’i anacaklar -

   .::


  Yayın Tarihi: 31.1.2013    



Foça Sanat Dostları, Nazım Hikmet’i anacaklar

Foça Sanat Dostları; 1 Şubat 2013, Cuma akşamı gerçekleştirecekleri, Akşam Kahvesi Sanat Buluşması'nda; yaşamı ve şiirleriyle Nazım Hikmet'i anacaklar.

Programda ilk olarak, Foça Belediyesi Kültür ve Sanat Danışmanı Yazar-Şair Hüseyin Yurttaş, seslendireceği şiirlerle; Nazım Hikmet'in şiire, insana ve topluma bakışına değinecek.

Yazar Ahmet Önel, Nazım Hikmet'in memleket ve özlem şiirleri üzerinde duracak. Foça Kent Konseyi Kadın Meclisi, Kültür, Sanat ve Eğitim Çalışma Grubu Başkanı Nuray Çiloğlu da Nazım Hikmet'in aşklarından, kadınlarından söz açacak. Eğitimci-Yazar Yılmaz Mızrak ise onun yergi şiirlerinden örneklerle tartışmalarını anlatacak.

Sanat buluşmasına katılacak olan dostlar, beş on dakikalık olmak üzere farklı konularda katkı koyabilecekler ve Nazım Hikmet'in şiirlerinden örnekler seslendirebilecekler.

Foça Sanat Dostları; Foça Belediyesi Balık Satış Yeri üzerindeki Balıkçı Kahvesi'nde, saat 18.00'da başlayacak olan Kahvesi Sanat Buluşması'na tüm sanatseverleri davet ediyorlar.






Okunma: 1700
Okunma: 1700












Uluay   
ZEYNEP'ce   




3739

   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)