ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Mambo MFÖ ile bayram yaptı -

   .::


Seyfi GÜL     
  Yayın Tarihi: 21.8.2012    



Mambo MFÖ ile bayram yaptı

Foça ve Kuzey Ege’nin Eğlence Yıldızı Mambo Beach Club sahnesinde, bayramın ikinci günü MFÖ vardı. Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur’un yıllardır değişmeyen muhteşem performansları Mambo’nun büyülü havasında sevenlerine ulaştı.

Saat 22.45’te sahne alan ünlü grup her biri Türk Pop ve Rock’unun ayrı ve önemli klasikleri haline gelmiş şarkılarıyla konsere başladı. MFÖ; “Ele Güne Karşı” ve ardından “Mazeretim Var” ile açılış yaptı. “Bodrum Bodrum”’dan “Güllerin İçinden”’e hemen her şarkıyı Mambo Beach’in konser alanı olarak düzenlenmiş bölümünü dolduran 1000’den fazla kişiyle birlikte söyledi.

İzleyici korosu “Yandım Yandım” ve “Buselik Makamına” şarkılarıyla doruklara tırmandı. Özkan Uğur “Sude”’de sesiyle olduğu kadar gırtlak ve gitar varyasyonları ve danslarıyla da alkışlandı. Fuat Güner, “Vurgun Yedim”’le yaralı gönüllere dokundu. Mazhar Alanson her şarkıda ayrı büyüdü.



MFÖ’ye eşlik eden 5 kişilik orkestra’da klavyeci olarak ünlü müzik adamı Turhan Yükseler yer aldı. Canlı performansları ile kaliteli bir stüdyo kaydı arasında fark yok denilecek güzellikte müzikler ve harika ses düzeniyle Mambo Beach’e kendilerini dinlemeye gelenleri müziğe doyuran efsane grup, konserlerinin klasikleri arasına girmiş kadın-erkek daha güzel şarkı söyleme yarışmalarını da eğlenceli bir şekilde yaptırdılar.

Romantiklerden hareketlilere bilinen hemen tüm şarkılarını söyleyen MFÖ’nün finalinde “Ali Desidero” vardı. Son şarkıdan sonra uzun süre devam eden ısrarlı alkış ve tezahüratlarla grup tekrar sahneye gelerek şarkılarına devam etti.

46 yıldır aralıksız sahnede olduklarını İzmir ve Foça’nın kendileri için ayrı bir önemi olduğunu vurgulayan Mazhar Alanson dinleyenlerine hitaben , “Çok uzun yıllar sonra Foça’da konser verdik, Foça bizi, biz de Foçalıları çok özlemişiz” dedi.

MFÖ; İzmir-Manisa illeri ile çevre ilçelerden gelerek Mambo’yu dolduran sevenlerinin alkışları arasında saat 00.30’da konserini bitirdi.

Hafta sonları binlerce kişiyi ağırlayan; gündüz deniz ve su sporları, gece konser ve eğlenceleriyle unutulmaz saatler yaşatan Foça’nın harika mekanı Mambo Beach Club’te eğlence Dj İlker Coşkun’un performasıyla sabaha kadar devam etti.

Poyraz rüzgarının tatlı bir melteme dönüştüğü Mambo koyunda İzmirliler MFÖ ile bayram yaptı.

Seyfi GÜL







Okunma: 1727
Okunma: 1727












Uluay   
ZEYNEP'ce   




4021

   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)