ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Ressam Atanur Doğan, hayranlıkla izlendi -

   .::


  Yayın Tarihi: 21.5.2012    



Ressam Atanur Doğan, hayranlıkla izlendi

Resim sanatına gönül verenler, Foça Belediyesi ve Uluslararası Suluboya Derneği tarafından düzenlenen, ‘‘Ressam Atanur Doğan Suluboya Tekniği Canlı Performansı ve Ressamlar Buluşması Resim Sergisi’’ etkinliğinde bir araya geldi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamaları kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte; Dünya’nın en iyi suluboya portre ressamı unvanına sahip, Atanur Doğan, 70–100 ebatlarında bir Atatürk Portresi’ni canlı olarak gerçekleştirdi.



Foça Anfi Kafe’de gerçekleştirilen etkinliğe; Foça Kaymakamı Adem Arslan, Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Celal Yıldız, İlçe Emniyet Müdürü Erhan Zeren, Uluslararası Suluboya Derneği üyeleri, akademisyenler ve sanatseverler katıldı.

Belediye Başkanı Gökhan Demirağ; bu anlamlı ve çok özel günün anısına, Ressam Atanur Doğan’a teşekkür plaketi ve Sanatçı Atanur Doğan da 4. Uluslararası Suluboya Derneği Ressamlar Buluşması’nın gerçekleştirilmesindeki katkı ve desteklerinden dolayı Başkan Demirağ’a teşekkür plaketi sundu.








Okunma: 2148
Okunma: 2148












Uluay   
ZEYNEP'ce   




6026

   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)