ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Altın Horoz kırdı geçirdi -

   .::


Seyfi GÜL     
  Yayın Tarihi: 4.5.2012    



Altın Horoz kırdı geçirdi


Foça Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nce oluşturulan Altın Horoz Tiyatro Grubu 1 Mayıs 2012 Salı günü düzenlenen “Beşi Bir Yerde” etkinliklerinde oynadıkları skeçlerle izleyenleri gülmekten kırdı geçirdi.

Foça Reha Midilli Kültür Merkezi’nde saat 20.00’da başlayan etkinlikte giriş bölümünde açılan resim sergisi ve salonda sunulan şiir, dans, müzik ve tiyatro bölümlerinde beş ayrı sanat dalına yer verildi.

Etkinlik programının sunuculuğunu Selin Güzey yaptı.



Ülkü Korkmaz ve Süleyman Can Kurnaz’ın okuduğu şiirler, Okan Öz’ün gitarıyla verdiği mini konser, Gülhan Güzey Tutar ve öğrencilerinden oluşan Foça Belediyesi Dans Grubu’nun sirtaki, mambo ve oryantal dans gösterilerinin ardından sahneye Altın Horoz Tiyatro ekibi geldi.

Altın Horoz’cular; kendi yazdıklarının yanı sıra, BKM oyuncularının Oto Gargara oyunundan alıntılar yaptıkları skeçlerle salonu hıncahınç dolduran seyircilere unutulmaz bir gece yaşattılar.



Işık Özen’in liderliğinde Fatma Yılmaz, Recep Kıray, Mahmut Altınok, Halil Can, Ufuk Özcan, Eray Tural, Arif Utku Korkmaz, Şerife Aksoy, Sedat Kara, Selim Güray ve Süleyman Can Kurnaz’dan oluşan ekip özellikle “Türkücü”, “Pardon Bakarmısın”, “Otobüs Yolculuğu”, “Radyo Günleri”, “Alışveriş Canavarı”, “Film Çekimi” skeçlerinde gösterdikleri performansla seyircilerden tam not aldılar.

Kahkahalar ve alkışlar arasında sona eren program sonrası, oyunculara çiçek ve Foça Gençlik Meclisi’nin teşekkür belgeleri verildi.



Seyfi GÜL







Okunma: 1887
Okunma: 1887












Uluay   
ZEYNEP'ce   




5184

   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)