ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Bu maçta her şey vardı - Kemalpaşaspor - Foça Belediyespor 1 – 1 -

   .::


Seyfi GÜL     
  Yayın Tarihi: 31.12.2012    


Bu maçta her şey vardı - Kemalpaşaspor - Foça Belediyespor 1 – 1




30 Aralık 2012 Pazar Saat 13.00
Kemalpaşa Stadı

HAKEMLER :
Hasan Avcı – Ayhan Çalışkan – Tolga Atasoy (İzmir Bölgesi)

KEMALPAŞASPOR : Servet – Mustafa - Aykut – Turgay – Serhat (Dk 48 Umut)– Doğuş (Dk 49 Suat)– Yağız – Ulaş – Mert –Metin – Oğuz (Dk 73 Semih)

FOÇA BELEDİYESPOR: Serkan – İbrahim Tokay – Gökhan – Yusuf Can – Anıl çağrı – Burak – Batuhan – Emre(Dk 46 Armağan) – Egehan – Ender (Dk 70 Uğur)- Hüseyin (Dk. 87 Cemre)

SARI KARTLAR : Dk 18 Yusuf Can – Dk 23 Batuhan – Dk.38 Hüseyin (Foça Belediyespor) – Dk. 21 ve Dk 90 Aykut - Dk.32 Doğuş – Dk 38 Oğuz- Dk 80 Suat – Dk. 90 Servet (Kemalpaşaspor)

KIRMIZI KARTLAR: Dk.38 Egehan (Foça Belediyespor) – Dk.90 Aykut (Kemalpaşaspor)

GOLLER: Dk.31 Egehan (Foça Belediyespor) – Dk 44 Yağız (Kemalpaşaspor)

İzmir Süper Amatör Lig A Grubu’nda ikinci yarının ilk maçında, bir maçta olabilecek her şey vardı. Goller, direkten dönen toplar, penaltı, itiraz, güzel vuruşlar, kurtarışlar, sarı kartlar, kırmızı kartlar, sakatlıklar, mücadele, tartışma, ateşli seyirci, dirayetli yönetici, rakibe yardıma koşan sağlıkçı, oyuncuları kontrol etmeye çalışan teknik adamlar.

İlahi adalet sanki “beraberlik” der gibiydi.



Maçtan dakikalar:

Dk.3 Burak harika bir ara pasla Batuhan’ı buluşturdu. Batuhan sürdü, kaleci ile karşı karşıya geldi. Uzak köşeye gönderdiği top direğe çarparak oyun sahasına döndü.

Dk. 7 Kemalpaşa tehlikeli geldi. Ceza sahası içinde Serkan tek elle tokatlayarak pozisyonu sonlandırdı.

Dk.26 Ender’in pasıyla ceza sahasına giren Egehan’ın vuruşunda top defans oyuncularına çarparak dışarı gitti.

Dk.30 Gökhan kaleye harika gönderdi. Kaleci Servet aynı güzellikte yükselerek topu dışarı çeldi.

Dk.31 Kazanılan köşe vuruşundan gelen topa son vuran Egehan, kalecinin uzanamayacağı noktadan ağları buldu. 0 - 1
Dk.34 Burak serbest vuruştan ceza sahasına ortaladı, Egehan kafayı vurdu ama dışarı gönderdi.

Dk.38 Faul pozisyonu sonrası itiraz ve tartışmaya devam eden Egehan kırmızı kart gördü. Foça Belediyespor maça 10 kişiyle devam etmek zorunda kaldı. Aynı pozisyonda Foça’dan Hüseyin, Kemalpaşa’dan Oğuz’da sarı kart gördü. Saha bir süre karıştı.

Dk.43 Emre girdiği pozisyonda sakatlandı, Oyun dışına alındı.

Dk.44 Serbest vuruştan gelen topa Yağız dokunarak yön değiştirdi. Top Serkan’ın uzanamadığı köşeye gidip ağlarla buluştu. 1 – 1

Foça ilk yarının son dakikasında sahada 9 kişiyle gol aramaya devam etti. Ancak başka gol olmadı. Armağan oyuna dahil olamadan ilk yarı sona erdi.

İkinci yarıya Kemalpaşalı oyuncuların vuruşuyla başlandı.

Dk.48 Foçaspor’un soldan geliştirdiği bir atakta Batuhan ile Serhat çarpıştı. Hakem Foça lehine faulü çaldı. Yerde kalan iki oyuncudan Serhat’ın ayağının kırıldığı anlaşıldı. Acı içinde kıvranan oyuncuya ilk müdahale Foça Belediyespor sağlık ekibi tarafından yapıldı. Serhat çağrılan ambulansla hastaneye gönderilirken oyun 6 dakika süreyle durdu.

Dk.72 Gökhan sol kanattan topu taşıdı. Altı pasa kadar girdi. Vuruşunda top defans oyuncularından dışarı gitti.

Dk.75 Ceza sahasına giren Batuhan düşürüldü. Hakem tereddütsüz penaltıyı verdi. Atışı kaptan Burak kullandı. Kaleci Servet uçarak topun ağlara gitmesini önledi. Top Yusuf Can’ın önüne düştü. Bu oyuncu zor olanı yaptı. Boş kale yerine topu üstten dışarı gönderdi.

Dk.78 Yusuf Can ceza çizgisi üzerinde rakibini sarılarak durdurdu. Semih’in serbest vuruşu az farkla dışarı gitti.

Dk. 84 Gökhan yine sürdü götürdü. Ceza sahası içinde kaleye şutladı. Top defans oyuncusundan kornere çıktı. Foça Belediyespor’lu oyuncular bir süre ele çarpmadan dolayı penaltı itirazında bulundu.

Dk.84 İkinci yarıda soldan yaptığı ataklara bir yenisini ekleyen Gökhan çok güzel bir vuruşla yine kaleyi yokladı 90’a giden topu gününde olan kaleci Servet üstten dışarı tokatlamayı başardı.

Dk.89 Kemalpaşaspor’lu Mustafa sakatlanarak oyun dışına alındı. 3 değişiklik hakkını kullanan Kemalpaşa oyuna 10 kişi ile devam etmek zorunda kaldı.

Hakem 7 uzatma dakikası oynanacağını gösterdi.

Dk.90 Kemalpaşaspor sağlı sollu iki köşe vuruşundan sonuç alamadı.

+2 Daha önce sarı kartı olan, rakibine sert girdiği için hakem tarafından ikaz da edilen Aykut ikinci sarı’dan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Kemalpaşa 9 kişi kaldı.

+6 Gökhan yine soldan koptu geldi. Uygun pozisyondaki Batuhan’a verse mutlak gol şansı olacakken, vurmayı tercih etti. Kaleci Servet için kolay bir top oldu.

Eksik kalmalarına rağmen gol arayışlarından vazgeçmeyen iki takımın çabaları başka gol bulmaya yetmedi.

Her şeyin olduğu ama galibin bulunmadığı maçın yıldızları; maçın başından sonuna kadar durmaksızın yaptığı tezahüratla lige iyi hazırlanmamış takımlarını çok iyi motive eden Kemalpaşalı taraftar grubu Apaçiler ile olayların büyümesine izin vermeyen iki taraf teknik heyeti ve yöneticileri oldu.

Maçtan sonra Foça Belediyespor Başkanı Gökhan Demirağ ve antrenör Engin Kale Kemalpaşaspor soyunma odasına giderek sakatlanan Mustafa ve hastaneye kaldırılan Serhat için Kemalpaşalılara “Geçmiş olsun” dileğinde bulundular.

Namağlup ünvanını sürdüren Foça Belediyespor ilk yarıda yenemediği tek takımla ikinci yarının ilk maçında da puanları paylaşmak zorunda kaldı.



Seyfi GÜL









Okunma: 2154
Okunma: 2154











Uluay   
ZEYNEP'ce   




5664

   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)