ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Süper Amatör’de lig maratonu başlıyor – Foça hazır -

   .::


Seyfi GÜL     
  Yayın Tarihi: 30.12.2012    


Süper Amatör’de lig maratonu başlıyor – Foça hazır



İzmir Süper Amatör Lig’de 2012-2013 sezonunun ikinci yarısı 30 Aralık Pazar günü başlıyor. Verilen arayı Antalya’da kamp yaparak değerlendiren A Grubunun açık ara lideri Foça Belediyespor; futbolcusu, teknik heyeti, yönetimi ve taraftarıyla zorlu maratona hazır.

Foça Belediyespor’da Doğan Keskin, David Karseladze ve İbrahim Kargı kendi istekleriyle takımdan ayrıldı. Takviye olarak düşünülen Kütahya Şekerspor’lu Orta Saha oyuncusu Kadir’in transferi için işlemler devam ediyor.

İkinci yarıda oynanacak maçlarda zaman zaman alt yapıdan Nevzat, Fatih, Ayberk, Can, Umut ve Talip’in de yer alması bekleniyor.

Foça Belediyespor son çalışmasını 29 Aralık 2012 Cumartesi günü Foça 11 Eylül Stadı’nda ter idmanı şeklinde yaparak Kemalpaşa’da 30 Aralık Pazar günü saat 13.00’da oynayacağı Kemalpaşaspor maçının hazırlıklarını tamamladı.



Takım olma yolunda iyi bir hava yakaladıklarını ve gerek yönetimin gerekse taraftarın ilgi ve sevgisini boşa çıkarmamaya çalıştıklarını belirten antrenör Engin Kale hedefi play off’ta başarılı olmak olarak yenilediklerini söyledi.

Engin Kale; En yakın iki rakibimize 10’ar puan fark atarak elde ettiğimiz namağlup etiketli liderliği ikinci yarıda da sürdürmek istiyoruz. Hem gençlerimizi takıma adapte ederek Foça Belediyespor’un geleceğine hazırlamak, hem de bir üst lige çıkarak beklentileri karşılamak amacındayız. Sağladıkları olanaklar ile pek çok takımın imrendiği bir ortam yaratan başkan ve yönetimimize başarılarımızla teşekkür etmek istiyoruz. Kemalpaşa spor ile başlayacağımız zorlu seride tüm takımlara, futbolcu kardeşlerime başarılar, kavgasız, sakatsız, hak edenin kazandığı, seyir zevki veren güzel maçlar diliyorum” dedi.



Seyfi GÜL









Okunma: 2001
Okunma: 2001











Uluay   
ZEYNEP'ce   




5420

   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)