ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
İkinci devre, Kemalpaşa deplasmanı ile başlıyor… -

   .::


  Yayın Tarihi: 29.12.2012    


İkinci devre, Kemalpaşa deplasmanı ile başlıyor…



İzmir Süper Amatör Lig A Grubu'nun ilk devresini, 10 puan farkla yenilgisiz grup lideri olarak tamamlayan Foça Belediyespor, ikinci devrenin ilk maçını Kemalpaşa Spor ile deplasmanda oynayacak.

30 Aralık 2012 Pazar günü Kemalpaşa 8 Eylül Stadı’nda oynanacak olan maç, saat 13.00’da başlayacak. Maça gitmek isteyen taraftarlar için, maçın oynanacağı gün saat 10.00’da Garaj önünden ücretsiz otobüs kaldırılacak.

Foça Belediyespor Futbol Takımı Antrenörü Engin Kale takım ve sezon hakkındaki düşüncelerini şöyle dile getirdi; ‘‘Bu sezon başında, genç bir takım oluşturmaya çalıştık. Bunun yanında, tecrübeli futbolcu arkadaşlarımızı da gençlere ağabeylik yapmaları için kadromuza dâhil ettik. Kesin şampiyon olacağız diye bir hedefimiz yoktu sezon başında; ancak iyi, hırslı ve mücadeleci bir futbol oynamayı ve izleyenlere keyif vermeyi amaç edindik. İlk yarıda oynadığımız maçlarda takım olarak çok iyi bir motivasyon sağladık ve hedefe doğru maç maç düşündük. İlk devrede, ilk hafta aldığımız beraberliğin ardından, dokuz maçımızı da galibiyetle bitirmeyi başardık ve 28 puan toplayarak, en yakın rakibimizle aramızda 10 puanlık bir fark yarattık. 2. yarıda da aynı şekilde devam etmek istiyoruz. Aynı inanç ve çalışkanlıkla, günde çift antrenman yaparak sezonun ikinci devresine hazırlandık. Sezon sonunda; Foça Belediyespor’u bir üst lige, Bal Ligi’ne taşımak ve Play-off’larda da başarılı olarak Foça Belediyespor’u layık olduğu yere getirmek hedefindeyiz. Her zaman bizlerin yanında olan ve büyük destek veren Foça Belediyespor Kulübü Başkanımız Gökhan Demirağ’a ve Foça Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri’ne çok teşekkür ediyorum.’’ dedi.








Okunma: 1890
Okunma: 1890











Uluay   
ZEYNEP'ce   




4473

   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)