ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Belediyespor basketbol ve voleybolda da iddialı -

   .::


  Yayın Tarihi: 5.12.2012    


Foça Belediyespor basketbol ve voleybolda da iddialı



Basketbol Genç Erkek ve Yıldız Takımları, geçtiğimiz hafta içinde oynadıkları maçları, farklı skorlarla kazanmayı başardılar.

Genç Erkek Basketbol Takımı, İzmir Yıldızları’nı çok rahat bir oyunla yendi. Tüm oyuncuların süre aldığı maçta; değişik oyun prensipleri deneyerek oynayan takım, bu galibiyetle yarı final grubunu sonuna kadar zorladı.

Yıldız Erkek Basketbol Takımı; Işık Kent ile Halkapınar Spor Salonu’nda karşılaştı. Sert savunma yapan ve hızlı hücuma dayalı oyun oynayan takım, ikinci periyotta 30 sayılık farka ulaştı. İkinci devrede tüm oyuncuların süre aldığı takım, sayı farkını koruyarak rahat bir galibiyet kazandı.

Basketbol’da Kızlar Sahada

Kız basketbol takımı oluşturmak için yapılan çalışmalar kapsamında yoğun bir antrenman programı gerçekleştiriliyor. Her Pazartesi 17.00–18.00 ve Cuma 15.30–16.30 saatlerinde yapılan çalışmalara ilgi oldukça fazla ve kayıtlar halen devam ediyor.



Spor Okulları Çalışmalarına Son Hız Devam Ediyor

Basketbol ve Voleybol spor okulu çalışmaları, oldukça verimli ve eğlenceli şekilde sürüyor. Katılımların hala sürdüğü çalışmalar; Pazartesi ve Cuma günleri, 11 Eylül Kapalı Spor Salonu’nda yapılıyor. Basketbol’da 09.00–10.00, Voleybol’da 10.00/11.00 saatleri arasında devam eden çalışmalara katılmak isteyenler; belirtilen çalışma saatlerinde salona gelerek, Antrenör Yusuf Bakırlı ile görüşebilirler.

Voleybolda Takım Çalışmaları Hafta Sonu Yapılıyor

Bayan voleybol altyapı takım çalışmaları; Cumartesi-Pazar günleri yapılıyor. Son maçlar için yapılan antrenmanların yanı sıra gelecek yıl programlanıyor ve kayıtlar sürüyor.

Bölgesel Bayan Voleybol Takımından Yoğun Mesai

Bu sezon çok güçlü bir gruba düşen, Foça Belediyespor Bölgesel Bayan Voleybol Takımı, yoğun bir tempo ile maçlara hazırlanıyor. İzmir’de iki gruba ayrılarak yapılan fikstür çekiminde adeta final grubuna düşen takım; Bayanlar J Grubu’nda, Konak Belediye, Menemen Belediye, Manisa Belediye ve Burhaniye Gençlik takımları ile oynayacak. Foça Belediyespor Bölgesel Bayan Voleybol Takımının hedefi; ilk iki sırada yer alarak, Türkiye Finalleri’ne katılmak.








Okunma: 2396
Okunma: 2396











Uluay   
ZEYNEP'ce   




3739

   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)