ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Poyracık Spor 3 - Foça Belediyespor 4 -

   .::


  Yayın Tarihi: 25.11.2012    


Poyracık Spor 3 - Foça Belediyespor 4



İzmir Süper Amatör Lig A Grubu'nun 9. haftasında, Poyracık Spor'a konuk olan Foça Belediyespor, 9 kişi ile tamamladığı ve iki kez geriye düştüğü zorlu maçı, kazanmayı başardı.

24 Kasım Cumartesi günü Poyracık Sahası'nda oynanan maçın ilk iki golü penaltı vuruşlarından geldi. 16. dakikada kazanılan penaltıyı gole çeviren Musa, Poyracık Spor'u öne geçirdi. Bu golden sonra beraberlik için rakip kaleye yüklenen Foça Belediyespor'un iki topu direkten döndü.
30. dakikada kazanılan penaltıyı takımımız lehine gole çeviren Kaptan Burak, skora dengeyi getirdi. Oyunun ilk dakikalarında sarı kart gören oyuncumuz İbrahim Tokay, 40. dakikada rakibine yaptığı faul sonrası gördüğü ikinci sarı karttan, kırmızı kart ile oyun dışı kaldı. İki dakika uzatma süresi verilen maçın ilk yarısı 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı.

Foça Belediyespor, bir kişi eksik oynamayı telafi etmek için maçın ikinci yarısına Ender'in yerine Yusuf değişikliği ile başladı. 55. dakikada Batuhan Foça Belediyespor’u 2–1 öne geçirdi.

Bu gole karşılık, sahada bir kişi fazla oynamanın verdiği avantajla ataklarını sıklaştıran Poyracık Spor, önce 64. dakikada Emin'le 2-2'lik eşitliği yakaladı, ardından 70. dakikada Muhammet'in attığı golle maçta 3–2 öne geçti. Ancak, Lider Foça Belediyespor yılmadı. 71. Dakikada Hüseyin'in yerine oyuna giren Armağan Foça Belediyespor lehine oyuna büyük canlılık kazandırdı. 74. dakikada Egehan'ın attığı gol maça 3-3'lük dengeyi getirdi. 76. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Batuhan maçtaki ikinci golünü atarak, Foça Belediyespor'u yeniden öne geçirdi ve taraftarlarını sevince boğdu. 82. dakikada sert bir faul yapan Erman, Poyracık Spor'u 10 kişi bıraktı. 87. dakikada oyunu geciktirdiği gerekçesiyle ikinci sarı kartı gören Foça Belediyespor’lu Melih, kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Duraklamalardan dolayı 6 dakika uzatma süresi verilen maçta başka gol olmayınca; Foça Belediyespor, Poyracık Spor'u 4–3 mağlup ederek, çok değerli bir deplasman galibiyetine imza attı.

Bu galibiyetle puanını 22'ye yükselten lider Foça Belediyespor, 2. sıradaki Yeni Bornova Spor'un, Y. Çamdibi Gençlerbirliği ile 1–1 berabere kalmasının ardından, 2 puanlık farkı 4'e çıkardı.

Foça Belediyespor, bir sonraki maçını 2 Aralık Pazar günü İzmir Büyükşehir Belediyespor ile oynayacak. Foça 11 Eylül Stadı'nda oynanacak olan maç, saat 13.00'da başlayacak.








Okunma: 2039
Okunma: 2039











Uluay   
ZEYNEP'ce   




4698

   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)