ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Ayküsan Ülküspor – Foça Belediyespor 0 - 3 -

   .::


Seyfi GÜL     
  Yayın Tarihi: 11.11.2012    


Ayküsan Ülküspor – Foça Belediyespor 0 - 3



10 Kasım 2012, Saat 13.00
Bornova Sahası

HAKEMLER : Serkan Çelik – Mümin Mutlu – Yağmur Efe Eğrikulak (İzmir Bölgesi)

AYKÜSAN ÜLKÜSPOR : Şehmus- Mehmet – Sercan - Onur (Dk 59 Burak)– Volkan – Recep – Mesut – Yusuf – Sedat – Azizcan (Dk 46 Rezan)- Ferhat(Dk 83 Musa)

FOÇA BELEDİYESPOR : Serkan – İbrahim Tokay – Gökhan – Melih- Anıl Çağrı – Burak (Dk 83 Yusuf Can)– Armağan – İbrahim Kargı(Dk 71 Ender) – Egehan – Emre(Dk 59 Batuhan)- Hüseyin

SARI KARTLAR: Dk.29 Mehmet – Dk 35 Yusuf ve Onur – Dk 56 Rezan – Dk 59 Ferhat –Dk 84 Musa (Ayküsan Ülküspor) – Dk 47 Emre – Dk 73 Burak (Foça Belediyespor)

KIRMIZI KART : Dk 71 Yusuf (Ayküsan Ülküspor)

GOLLER : Dk. 11 Melih – Dk 49 ve 82 Armağan



İzmir Süper Amatör Lig A Grubunda Foça Belediyespor fırtına gibi esmeye devam ediyor. İlk hafta kendi saha ve seyircisi önünde Kemalpaşaspor ile berabere kaldıktan sonraki beş maçında 18 gol atarak galip gelen Foça bu haliyle şimdiden BAL ligine göz kırpmaya başladı.

Suni çim Bornova sahasında 3 farklı galibiyete rağmen özellikle ikinci yarıda bazı oyuncuların şahsi davranarak golü kendilerinin atmaya çalışması Foça’nın çok daha farklı bir galibiyet elde etmesini engelledi.

Ayküsan Ülküspor’luların ise akıl almaz dedirten cinsinden ilginç bir durumu vardı. Hakemin lehlerine verdiği her faul pozisyonundan sonra gereksiz konuşma ve anlaşılmaz itirazlardan bir yada iki sarı kart gördüler.

Foça’dan bazı oyuncuların sinirli hareketlere katılma çabasına ise antrenör Engin Kale izin vermedi. Bazılarını oyundan almasının yanı sıra, maç sonunda soyunma odasında bu oyunculara takımının itiraz ve kavgalarla değil, güzel oyun ve skorla amacına ulaşacağı konusunda sert uyarılarda bulundu.

Foça Belediyespor üç farklı bu galibiyetle haftayı bay geçen Yeni Bornovaspor’un önünde lider tamamladı.

Maçtan dakikalar :

Dk.4 Ülküspor’dan Recep’in vuruşunda top Serkan’ın bakışları arasında direğe vurdu ve sahaya geri döndü.

Dk.11 Kornerden gelen topa ceza sahası içinde son vuruşu Melih yaptı. GOL 0 – 1

Dk.16 Egehan’ın kovaladığı uzun pasa kaleci Şehmus ceza sahası dışına çıkarak müdahale etti ve muhtemel gollük pozisyonu kesti.

Dk.25 İbrahim Kargı, Ülküspor kalecisiyle karşı karşıya pozisyonda, topu yerden dışarı gönderdi.

İlk yarıyı Foça 1 – 0 önde bitirdi.

Dk 49 Egehan soldan ceza sahasının ters tarafında uzak noktadaki Armağan’a adrese teslim harika bir orta yaptı. Armağan aynı güzellikte kafayla ağları buldurdu. GOL 0 – 2

Dk 54 Recep çalımlarla ceza yayına girdi, kaleyi ortadan gören bir noktadan sert vurdu. Serkan iki hamlede yakaladı.

Dk 71 Rakibine sert giren Ülküsporlu Yusuf gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.

Dk 75 Batuhan ortaladı top Egehan’ın kafasından dışarı gitti.

Dk 82 Batuhan dışarı çıkmak üzere olan topu inatla kovalayarak çizgi üzerinden ortaladı, Egehan kafayla takım arkadaşının önüne nefis indirdi. Armağan şık bir vuruşla kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü tabelaya yazdırdı. GOL 0 – 3

10 kişi kaldıktan sonrada Ülküsporlu oyuncular en azından bir gol için atak oynadılar. Foça Belediyespor’da ise üçüncü golden sonra girilen birçok gol pozisyonu değerlendirilemedi.

Maç duraklamalar dolayısıyla 4 dakika uzadı. Ancak başka gol olmadı.



Seyfi GÜL









Okunma: 2908
Okunma: 2908











Uluay   
ZEYNEP'ce   




4611

   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)