ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Belediyespor Küçük Kız Voleybol Takımı ilk maçında galip -

   .::


  Yayın Tarihi: 9.10.2012    


Foça Belediyespor Küçük Kız Voleybol Takımı ilk maçında galip



Foça Belediyespor Küçük Kız Voleybol Takımı, sezonun ilk maçında İzmir RA Küçük Kız Voleybol Takımı’nı 3–2’ lik skorla geçti.

Yetiştirme grubu olarak anılan bu kategoride; 1. Sette oyuncu değiştirmeden 6 oyuncu, 2. Sette en az 3 değişik ve yine değiştirmeden aynı 6 ile geçilen 2. Setten sonra normal kurallarla maça devam ediliyor. Bu durumu da göze alarak Foça Belediyespor; Neslişah, Özge, Buket(K), Dilara, Bengisu ve Zeynep altısı ile maça başladı ve özellikle savunmada iyi organize olarak, 25 dakika süren ilk seti rahat bir tempoda 25–12 kazandı.

İkinci sete; Gülin, Ayça, Doğa, Selin, Zeynep, Buket ve Özge altısıyla başlayan Foça Belediyespor, yaptığı bireysel hatalar sonucunda 21–25 kaybetti. 27 dakika süren ikinci set sonunda maçın skoru 1-1’e geldi.

Üçüncü sete iyi servislerle başlayan Foça Belediyespor, bir anda farkı açtı ve 22 dakika süren oyunu 25–5 üstünlükle tamamladı.

Dördüncü sette inanılmaz bireysel hatalarla oynayan Foça Belediyespor, setin son bölümünde heyecanına yenilince durum 2-2’ye geldi.

Final seti oldukça çekişmeli geçti. Karşılıklı alınan sayılarda daha az hata yapan Foça Belediyespor, beşinci seti 15–13 ve maçı 3–2 kazanmayı başardı.

Foça Belediyespor ve maç hakkında görüşlerini açıklayan Foça Belediyespor Voleybol Antrenörü Ayça Zeybek; ‘‘Genel anlamda yetenekli oyunculardan kurulu bir takımımız var. Tüm takımlarımızda aynı sistemle oynuyoruz. Bu maçta da bunun örneklerini savunmada gördük. Servise manşet savunmasında, iyi bir performans verdik. Takım yaşının küçük olması ve maalesef antrenman için kısıtlı zamanımızın olmasının olumsuzlukları, maçın belirli bölümlerinde ön plana çıktı. Bu yüzden; takım savunmasının yanında bireysel hatalarımız da oldu. Buna rağmen ilk maçta galip gelmek, motivasyonumuz açısından oldukça önemliydi. Oyuncularımı tebrik ediyorum.’’ dedi.








Okunma: 1923
Okunma: 1923











Uluay   
ZEYNEP'ce   




4839

   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)