ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Belediyespor’u gençler sırtlayacak -

   .::


Seyfi GÜL     
  Yayın Tarihi: 16.8.2012    


Foça Belediyespor’u gençler sırtlayacak



Özüne dönüş ve gençlerle yola devam parolasıyla yeniden yapılanan Foça Belediyespor 2012-2013 sezonu için çalışmalara başladı.

Çok sayıda oyuncu denedikten sonra sezon anlayışlarına ve hedeflerine uygun futbolcuları birkaç eksik dışında belirleyen Foça Belediyespor haftanın her günü ikişer antrenman yapıyor.

Antrenör Engin Kale yönetiminde kaleci antrenörü Yalçın Bilgiç, kondisyoner - yardımcı antrenör Bulak Çalıkoğlu, masör ve sağlık işleri sorumlusu Levent Çanakçı’dan oluşan teknik kadrosuyla Foça 11 Eylül Stadı’nı adeta mekan tuttu. Alt yapı antrenörleri Şencan Bayır ve Erol Çetin de çalışmalara yardımcı oluyorlar.




Geçen yıl ve yıllarda Süper Amatör Lig’de mücadele eden kadroda yer alan Hüseyin Yılmaz, kaleci Recep, Armağan, Batuhan, Emre, Doğan, Melih genç yaşlarına rağmen takımın eskileri olarak kadroda.

Alt yapıdan Kaleci Hakan, Nevzat, Ayberk, Talip, Can, Umut bu yıl A kadroda zaman zaman da olsa yer bulmaya çalışacaklar.

Ligde büyük iş yapacakları umulan yeni transferlerden Kaan Altay altyapı, Cemre Yeşilova, Aytaç Karşıyaka alt yapı etiketli.

BAL ligi takımlarından Bodrum Turgutreis’in kalecisi İbrahim, Çamdibi Gençlerbirliği kalecisi Ali Can, eskilerden Recep ve altyapıdan Hakan’la birlikte Foça kalesini gollere kapayacaklar.

Halen belirlenen takım kadrosunun yaş ortalaması 20. Yeni transfer edilen defans oyuncusu 29 yaşındaki Ulaş takımın en yaşlısı konumunda.

Bu yıl İzmir Süper Amatör Ligi’nde koşan, seyir zevki veren, gelecek yılların şampiyonluklara aday Foça Belediyespor’unu yaratmak istediklerini belirten Antrenör Engin Kale yine de her maça kazanmak için çıkacaklarını söyledi. Kale “Ligin gidişine ve yeni oluşturduğumuz takımımızın uyum sağlama sürecine bağlı olarak alabileceğimiz en iyi sıra için mücadele edeceğiz. Amacımız kendi çocuklarımız ve transferlerimizin kaynaştığı Foçalı bir takım yaratmak. Her yıl bu takımı alt yapıdan gelen çocuklarımızla zenginleştirmek. Gelecek yıllarda ailelerimizle birlikte yeniden spora ve futbola gönül vermiş kitlelere tribünlerde şampiyonluk şarkıları söyletmek.” dedi.



Seyfi GÜL









Okunma: 2408
Okunma: 2408











Uluay   
ZEYNEP'ce   




4909

   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)