ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foçalı Deniz ve Ateş Çınar kardeşler, 2012 Londra Olimpiyatları'nda yarışacaklar... -

   .::


  Yayın Tarihi: 22.7.2012    


Foçalı Deniz ve Ateş Çınar kardeşler, 2012 Londra Olimpiyatları'nda yarışacaklar...



Yelken sporuna Foça'da başlayan; İstanbul Yelken Spor Kulübü’nün sporcuları Foçalı Deniz ve Ateş Çınar kardeşler, ikinci kez olimpiyat oyunlarına katılmanın heyecanını yaşayacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından; 2012 Londra Olimpiyatları'nda Türkiye'yi temsil edecek sporcularımızı onore etmek için hazırlanan dev pankartlar, Foça'daki evlerine ve ilçe girişine asıldı.

Deniz ve Ateş Çınar kardeşler olimpiyat hazırlıkları kampı için gittikleri yurtdışı dönüşlerinde, Foça'da bulunan evlerinin önüne asılan dev pankartlarla karşılaştıkları anda şaşkınlık ile mutluluğu bir arada yaşadılar. Türk Bayrağı fonu üzerine; "İzmir'in gururu, Türkiye'nin umudu milli yelkencilerimiz Deniz ve Ateş Çınar'a 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nda başarılar dileriz. Gençlik ve Spor Bakanlığı -Güçlü Yarınlar İçin.'' yazılı dev pankartları gören milli sporcularımız, yapılan jestin kendilerine büyük moral verdiğini ifade ettiler.



Belediye Başkanı Gökhan Demirağ da, Deniz ve Ateş Çınar kardeşlerin yıllardır elde ettikleri başarılarla ilçemizin gururu olduklarını belirterek; ''Deniz ve Ateş Çınar kardeşlere, şahsım ve hemşerilerim adına; 2012 Londra Olimpiyatları'nda başarılar diliyorum. İki milli sporcumuzun yetişmesinde elbette ki çok büyük emeği ve desteği olan, ailesi Duygu-Soner Çınar çiftine de çok teşekkür ediyorum. Temennimiz; denizle bütünleşen ilçemizde Deniz ve Ateş kardeşleri örnek alan gençlerimizin sayısının artmasıdır.'' dedi.

Deniz ve Ateş Çınar kardeşler; 10-19 Mayıs 2012 tarihlerinde, İspanya’nın Barcelona şehrinde düzenlenen ''Yelken, 470 Dünya Şampiyonası''nda, elde ettikleri dereceyle Londra’ya gitme hakkı kazandılar. Daha önce 2008 Pekin Olimpiyat Oyunları’na da katılan; 28 yaşındaki Deniz Çınar ve 26 yaşındaki Ateş Çınar, 2012’de daha başarılı olmak için mücadele edecekler.










Okunma: 2301
Okunma: 2301











Uluay   
ZEYNEP'ce   




4909

   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)