ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Belediyespor özüne dönüyor -

   .::


Seyfi GÜL     
  Yayın Tarihi: 20.7.2012    


Foça Belediyespor özüne dönüyor



İzmir Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Foça Belediyespor yönetimi yeni sezonda alt yapıdan yetişen oyuncuların ağırlıkta olacağı bir takımla mücadele kararı aldı.

Teknik sorumlu olarak takıma geçmişte şampiyonluklar yaşatan alt yapı sorumlusu Engin Kale’yi getiren Foça Belediyespor kadro oluşturma çalışmalarına başladı.

Yepyeni bir kadro ve zihniyetle işe başlayacaklarını vurgulayan Antrenör Engin Kale, mücadele eden, koşan, iyi oynayan, birbirine bağlı oyunculardan kurulu bir takım yaratmaya çalışacağını söyledi.

Engin Kale; “Alt yapıdan 7 oyuncumuzu A takımımıza adapte edeceğiz. Geçen yılki kadrodan kalmasını istediğimiz az sayıda oyuncularla görüşmelerimiz sürüyor. Eksikliğini hissettiğimiz mevkileri gelecek vaad eden oyuncularla takviye edeceğiz. Daha uygun bir bütçeyle, ama takımını seven, takım başarısını kendisinden önce düşünen oyuncularımızla başarılı olmaya çalışacağız. Her maça kazanmak için çıkacağız. Ama olanaklarımız ve oyuncularımızın kapasiteleri doğrultusunda ligi öncelikle orta sıralarda bitirmenin hesaplarını yapacağız. Bu yıl bizim kendi çocuklarımıza, özümüze dönüş yılımız. Onların yeni bir lige ve yeni takım arkadaşlarına alışması için zamana ihtiyacımız var. Bu yıl edinecekleri tecrübe önümüzdeki yıllarda bizi yeniden şampiyonluk hesabı yapmaya yöneltecektir. Ne olduğumuzu biliyoruz. Bu şartlarda en iyisini yapmaya çalışacağız. Bizim en büyük gücümüz, Foçalı çocuklarımız, aileleri ve amatör kümelerde bile hep yanımızda olan Foça Belediyespor taraftarlarıdır” dedi.

Geçen sezon Süper Amatör Lig’de play off oynayan Foça Belediyespor futbol takımı BAL ligine çıkmayı başaramamış, Antrenör Güven Beyit ile kaleci antrenörü Yalçın Bilgiç istifa etmiş, futbolcuların tamamına yakını Foça Belediyespor'dan teklif almayınca başka takımlarla anlaşma yoluna gitmişti.

Seyfi GÜL









Okunma: 2359
Okunma: 2359











Uluay   
ZEYNEP'ce   




4840

   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)