ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça beyaz bisikletlilerle şenlendi -

   .::


Seyfi GÜL     
  Yayın Tarihi: 18.7.2012    


Foça beyaz bisikletlilerle şenlendi



Foça Belediyesi tarafından ‘‘Çevremiz ve Sağlığımız İçin Pedal Çevirelim!’’ sloganıyla düzenlenen “Bisiklet Şenliği”, 16 Temmuz 2012 akşam saatlerinde Foça’da gerçekleştirildi.
Foça Belediyesi’nin bembeyaz tişörtleriyle kentin sokaklarında harika görüntüler yaratan 250 kişinin arasında bisikletleriyle; Foça Kaymakamı Adem Arslan, Foça Belediye başkanı Gökhan Demirağ, Emniyet Müdürü Erhan Zeren, Belediye Meclis Üyeleri, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erkan Atik, Cumhuriyet Savcısı Hüseyin Demirci, Foça Belediyespor Kulübü sporcuları ve antrenörleri, Ege Pedal Spor Kulübü sporcuları, lisanslı bisikletçiler, triatloncular ve her yaştan Foçalılar yer aldı.

Demokrasi Meydanı'nda toplanan katılımcılar birincilik kaygısı olmadan; Reha Midilli Caddesi - Mersinaki Caddesi - Barış Caddesi - Poyraz Caddesi güzergahında yaklaşık 5 kilometrelik yolu, bisikletleri ile kat ettiler.



Foça Belediyesi Karakum Plajı Sosyal Tesisleri'nde tamamlanan bisiklet turunun sonunda, kura ile belirlenen bir kişiye bisiklet, diğerlerine çeşitli hediyeler verildi.

Slow Food Foça Zeytindalı grubunca; özenle hazırlanan yerel yiyecek ve içecekler katılımcılara ikram edildi.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ; hem çevreci hem de sağlıklı bir spor dalı olan bisiklet sporunu özendirmek amacıyla etkinliği düzenlediklerini söyledi. Demirağ; ''Bisiklet; gençler ve çocuklar için son derece faydalı, sosyal ve zevkli bir hobi, yetişkinler için ise sağlıklı bir yaşam sürmelerine yardımcı olan, her mevsim yapılabilecekleri bir spor dalı ve ulaşım aracı. Foça'nın eşsiz güzellikteki doğasını seyreden yollarda pedal basmak ta, bu spora artı bir keyif katıyor.'' dedi.

Seyfi GÜL









Okunma: 2390
Okunma: 2390











Uluay   
ZEYNEP'ce   




3739

   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)