ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Mambo’da smaçlar Buvak için -

   .::


Seyfi GÜL     
  Yayın Tarihi: 10.7.2012    


Mambo’da smaçlar Buvak için



Her haftasonu üç bine yakın ziyaretçiyi ağırlayan; Kuzey Ege’nin yıldız eğlence ve tatil mekanı Foça Mambo Beach Club 7 – 8 Temmuz 2012 Cumartesi – Pazar günleri Behçet Uz Çocuk Vakfı (BUVAK) yararına bir plaj voleybolu turnuvasına imza attı.

Plaj voleybolu turnuvalarının gelenekselleştiği Mambo Beach Club’ın mükemmel kumsalında 4’ü erkek, 4’ü kadın 8 takım mücadele etti.

"Rhino’s Energy Drink Beach&Volley” adıyla ve Voleybol Federasyonundan onaylı olarak düzenlenen turnuvaya katılan takımlarda lisanslı olarak Beşiktaş, Fenerbahçe, Karşıyaka, Arkas ve Işıkkent Spor Kulüplerinin sporcuları yer aldı.



Zevkli, çekişmeli ve yoğun tezahürat altında yapılan maçlar sonunda Erkeklerde Arkas’lı oyuncular Yiğit ve Caner’den oluşan Rekortmen Dershanesi, kızlarda Antalya’lı Kepez Belediyesi ve Antalya BŞB oyuncuları Müge Kılıçoğlu ve Ecem Özdemir’den kurulu Bizden Börek takımları birincilikleri kazandı.

Şampiyonların kupa ve madalyaları Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ tarafından verilirken, sponsor firmalar da sporcuları hediye yağmuruna tuttu.

Turnuvaya adını da veren ana sponsor Rhino Enerji içecekleri yetkilisi Mikail Tümer; 120 yıllık ünlü Tuzcuoğlu firması olarak böyle bir etkinliğe katkı yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Tümer; “Daha çok nakliyat alanında tanınan Tuzcuoğlu Holding olarak bu yıl Türkiye’ye getirdiğimiz Rhino’s Enerji içecekleriyle de sektörde yerimizi aldık. Bu turnuva hem bizim hem halkımız için güzel bir etkinlik oldu. Firma olarak düzenlenecek bu tür aktivitelerde bulunmak ve katkı yapmak isteriz. Belediyeler ve vakıflarla ortak çalışmak isteriz. Turnuvayı düzenleyen Mambo Beach’e katılan takım sporcularına ve sayın Belediye Başkanı Demirağ’a teşekkür ederiz.” dedi.



Seyfi GÜL









Okunma: 2392
Okunma: 2392











Uluay   
ZEYNEP'ce   




4523

   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)