ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Aliağa’da ustalar savaştı dostluk kazandı -

   .::


Seyfi GÜL     
  Yayın Tarihi: 2.7.2012    


Aliağa’da ustalar savaştı dostluk kazandı



Aliağa Masterler Derneği’nin düzenlediği “Aliağa Masterler 2012 Futbol Dostluk Turnuvası” 30 Haziran 2012 Cumartesi ve 1 Temmuz 2012 Pazar günleri oynanan maçlarla tamamlandı.

Aliağa Belediyesi ve Aliağa Ticaret Odası’nın da katkılarıyla Plajlar bölgesindeki Viking Futbol Sahası’nda yapılan turnuvaya Aliağa, Antalya, Manisa ve Foça Masterleri katıldı.

40 yaş ve üzeri futbolculardan oluşan kadrolarıyla 35’er dakikalık ikişer devre halinde yapılan müsabakalarda sıcak havaya rağmen takımlar adeta birbirleriyle savaştı. Yaptıkları usta hareketler ve attıkları gollerle alkışlanan futbolcular, müsabakalar sonrası da dostluğun en güzel örneklerini verdiler.

İlk gün maçlarında Aliağa Masterleri Antalya’yı 6-2, Manisa Masterler Foça’yı 5-2 ile geçtiler. İkinci gün maçlarında Aliağa, Manisa ile 2-2 berabere kalırken, Antalya ASFAD Masterleri Foçalıları 3-0 mağlup etti.

Aliağa Masterler Derneği ve Aliağa Petkim Spor Kulübü Başkanı, Aliağa Belediyesi Başkan yardımcısı Uğur Eren ve Aliağa Ticaret Odası Genel Sekreteri Takdir Yarış Aliağa Can Balık Restoran’da katılımcı takımlara 30 Haziran Cumartesi gecesi bir yemek verdi.



Uğur Eren burada yaptığı konuşmada; “Ülkemizin çeşitli kentlerinde düzenlenen turnuvalara iştirak ediyoruz. 40 yaş üzeri futbolcular olarak büyük bir mücadele örneği veriyor ve her yaşta sporun en güzel şekilde yapılabildiğini ispatlıyoruz. Edindiğimiz dostluklar bize ayrı bir zenginlik katıyor. Aliağa Masterler olarak ilkini gerçekleştirdiğimiz bu turnuvayı geleneksel hale getirmek istiyoruz. Önümüzdeki yıllarda daha da geliştireceğimiz bir programla ülkemizin ve dünyanın futbol ustalarını Aliağa’da mücadeleye ve dostluğa davet ediyoruz. Turnuvamıza katılan herkesi skorlar ne olursa olsun dostların şampiyonu ilan ediyoruz.”dedi.

Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz’un başarı dileklerini ileten mesajının da okunduğu gecede Uğur Eren; turnuvaya katılan Antalya Sportif Faaliyetler Derneği(ASFAD) Başkanı Ayhan Dolma’ya, Manisa Masterler Derneği Başkanı Hüseyin Kayhan’a ve Foça Belediyesi Masterleri kaptan ve çalıştırıcısı Necati Vural’a hatıra şiltlerini takdim etti. Tanıtın broşürleri ve Aliağa yöresi ürünlerinden armağan etti.

Seyfi GÜL









Okunma: 2104
Okunma: 2104











Uluay   
ZEYNEP'ce   




4522

   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)