ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
‘‘Cimnastik kursu’’na ilgi, giderek artıyor -

   .::


  Yayın Tarihi: 29.6.2012    


‘‘Cimnastik kursu’’na ilgi, giderek artıyor



Foça Belediyesi tarafından, 4–12 yaş grubu çocuklar için ücretsiz açılan; ‘‘cimnastik kursu’’ 35 öğrencisi ile çalışmalarını sürdürüyor.

Cimnastik Antrenörü Benay Levent Göztepe yönetiminde gerçekleştirilen cimnastik kursuna katılan çocukları, Belediye Başkanı Gökhan Demirağ da yalnız bırakmıyor.

Başkan Gökhan Demirağ, Foça Belediyesi olarak, çocukların fiziksel gelişimlerini hayli olumlu yönde etkileyen cimnastik sporu eğitimini, Foça’da vermenin mutluğunu yaşadıklarını belirterek; ‘‘Çocuklarımızın spora başlamaları için cimnastik çok doğru bir dal. Cimnastik Antrenörümüz ile birlikte çocuklarımız, sporun temelini alıyorlar. Buradan aldıkları eğitimle, sporun diğer dallarında başarılı olma seviyeleri, daha da artıyor.’’ dedi.

Cimnastik Antrenörüz Benay Levent Göztepe ise, cimnastiğin hem kız hem de erkek çocuklara hitap eden, fiziki ve ruhsal gelişimlerini sağlayan ve özellikle başlama yaşının 3 yaş olduğu için tüm spor dallarının öncesinde yer alabilen, tüm çocuklara yönelik olimpik bir spor dalı olduğunu ifade ederek; ‘‘Cimnastik, çocuklar üzerinde fiziki gelişimi sağlarken aynı zamanda da estetik bir görünüme sahip olmalarını, boylarına göre kilo ve vücut kas kitlelerini dengelemelerini sağlamaktadır. Cimnastik branşı tüm spor branşlarının temelini oluşturur. Bu temel eğitimi almış olan çocuklar, bu eğitimden yoksun olan çocuklara göre her zaman daha sosyaldirler. Tüm aileleri ve çocukları, Çarşamba-Perşembe günlerinde Foça Reha Midilli Spor Salonu’nda yaptığımız çalışmalarımıza katılmaya davet ediyoruz.’’ dedi.








Okunma: 1929
Okunma: 1929











Uluay   
ZEYNEP'ce   




4473

   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)