ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Aslan'ı kartalla göklere çıkardı -

   .::


Seyfi GÜL     
  Yayın Tarihi: 15.5.2012    


Aslan'ı kartalla göklere çıkardı



Galatasaray’ın Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda ezeli rakibi Fenerbahçe ile golsüz berabere kalarak şampiyon olması ve kupayı bu stadta alması taraftarlarca çılgınca kutlanmaya devam ediyor..

Kutlamaların en ilginçlerinden biri de İzmir’in Foça İlçesinde yaşanıyor.

Foça Atatürk Mahallesi Denizkent Sitesi’nde oturan fanatik Galatasaraylı Berkay Ercan(65) çapı 2 metreyi bulan ve kuyruğuna Türk ve Galatasaray bayrakları bağladığı uçurtmasını her gün Foça semalarında uçuruyor.

Uçurtmayı Beşiktaşlı olan kayınbiraderi Aykut Aydemir’in Ankara’da yaptığını, bu nedenle kartal başlı olduğunu, kendisine hediye ettikten sonra maç sonuçlarına göre üzerinde değişiklikler yaptığını belirten Emekli PTT Başmüfettişi Berkay Ercan, Galatasaray’ın Kadıköy’de şampiyon olmasını yüzyılın olayı olarak nitelendirdi.

Berkay Ercan; “Beşiktaş Fener’i yenerek bize yardımcı oldu. Bende hem Beşiktaş’ı hem Galatasaray’ı bu uçurtmada birleştirerek her ikisini Foça semalarında göklere çıkardım.
Fenerbahçeli komşularım görüntüden rahatsız oluyorlar ama, ses çıkaramıyorlar. Fenerbahçeli taraftarların bu gibi durumlara alışmaları lazım. Çünkü inanıyorum ki bu başlarına daha çok gelecek. Hak edeni Kadıköy’de de olsa alkışlamayı ve kutlamayı öğrenmeliler” dedi.



Seyfi GÜL









Okunma: 2004
Okunma: 2004











Uluay   
ZEYNEP'ce   




3924

   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)