ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Onlar şampiyonluklara abone \ U16 Foça Belediyespor– Mavişehir 4 - 0 -

   .::


Seyfi GÜL     
  Yayın Tarihi: 12.5.2012    


Onlar şampiyonluklara abone \ U16 Foça Belediyespor– Mavişehir 4 - 0



10 Mayıs 2012 Perşembe Saat 17.00
İzmir Yusuf Tırpancı Stadı

HAKEMLER : (İzmir Bölgesi)
Bulut Kırkpınar – Burak Saygın – Doğan Can Gözmen

MAVİŞEHİR 79 YILDIZ : Mustafa – Doğukan – Berk – Tolga – Okan – Çetin – Oğuzhan – Murat – Niyazi – Atakan - Yağız

FOÇA BELEDİYESPOR : Hakan – Fatih – Ayberk - Alpay – Mehmet – Can – Batuhan – Umut - Talip – Nevzat – Evren

GOLLER : Dk. 24 Umut – Dk. 41 Fatih (P) – Dk.61 Nevzat – Dk.74 Talip



İzmir Amatör Küme U16 gruplarında şampiyonluğu kazanan Foça Belediyespor ile Mavişehir 79 Yıldız spor takımları İzmir’i temsil edecek takımın belirleneceği maçta karşı karşıya geldi.
Kadrosunda bulunan oyuncularla son dört yılda dört İzmir şampiyonluğu yaşayan ve İzmir’i bölge finallerinde temsil eden Foça Belediyespor’lu oyuncular bu yılda geleneği bozmadı ve rakibini 4 – 0’lık net skorla yenerek İzmir temsilcisi oldu.

Play Off’un ilk maçında 3 Mayıs 2012 tarihinde oynadığı İzmir BŞB.spor maçını 1-0 kazanan Foçalı gençler bu maçta da zorlanmadan galip geldi.

Rakibin sert oyunu kısa süreli sakatlıklar yaşanırken Mavişehir takımı 43.dakikada(ikinci yarının hemen başında) Okan’ın kasdi faulü sonrası direkt kırmızı kart görmesi nedeniyle 10 kişi kaldı..

İlk yarıyı Umut’un gölüyle 1 – 0 önde bitiren Foça Belediyespor, ikinci yarıda Nevzat, Talip ve penaltıdan Fatih’in attığı gollerle sonuca gitti. 4 - 0

Bu sonuçtan sonra Foça Belediyespor; Bornova Bld.Spor, İzmir Spor, Telekomspor, Yeşilova Spor U16 takımlarıyla birlikte İzmir’i Türkiye Şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı.
Maç sonrası büyük sevinç yaşayan oyuncular antrenör Engin Kale, Şencan Bayır ve Erol Çetin’i havalara attılar.

Coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan futbolculara akşam da Foça Liman Restoran’da şampiyonluk yemeği verildi. Yemeğe Foça Belediye ve Foça Belediyespor Kulübü Başkanı Gökhan Demirağ ile bazı yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Futbolcuları ve teknik heyeti kutlayan restoranın sahibesi Okşan Candemir’in “Bu yemek benim sizlere armağanım olsun. Bundan sonraki başarılarınızı, şampiyonluklarınızı da hep burada kutlayalım” sözleri büyük alkış aldı.



Seyfi GÜL









Okunma: 2289
Okunma: 2289











Uluay   
ZEYNEP'ce   




4798

   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)