ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
U16 Play Off’ta Foça Belediyespor İzmir Büyükşehirbelediyespor’u 1-0’la geçti -

   .::


Seyfi GÜL     
  Yayın Tarihi: 4.5.2012    


U16 Play Off’ta Foça Belediyespor İzmir Büyükşehirbelediyespor’u 1-0’la geçti



3 Mayıs 2012 Perşembe Saat 15.30

İzmir Yusuf Tırpancı Stadı

HAKEMLER : (İzmir Bölgesi)
Fırat Acaroğlu-Ahmet Şakir Ayhan – Koray Kankatan

İZMİR BŞB.SPOR : Tugay – Serdal – Ali – Umut – Ali2- Berk - Serbest- Barış – Emre – Yusuf – Bilal – Berk

FOÇA BELEDİYESPOR : Hakan – Alpay – Ayberk – Mehmet – Fatih – Can – Batuhan – Nevzat – Talip – Umut – Evren

GOL : Dk. 27 Umut



İzmir Amatör Küme U16 gruplarında şampiyonluğu kazanan Foça Belediyespor ile İzmir Büyükşehir Belediyespor İzmir Play Off’larının ilk maçında karşı karşıya geldiler.

Maç öncesi İzmir ASKF genel sekreteri Kadir Akbulut tarafından her iki takım kaptanlarına şampiyonluk kupaları verildi. Maça hızlı başlayan Foça Belediyespor ilk 5 dakikada rakip kale önünde en az 4 gollük pozisyon yakaladı, ancak bunları değerlendiremedi.

Oyun üstünlüğü Foça’da kalmasına rağmen bu dakikadan sonra İzmir BŞB oyuncuları da zaman zaman ataklar geliştirmeye başladılar. 27.dk.da orta sahadan başlayan Foça atağında Nevzat topu sürdü, Talip’e güzel bir pas attı. Talip vurabilecek durumda olmasına rağmen daha müsait pozisyondaki Umut’u gördü. Umut’a topu filelere yollamak kaldı. 1 – 0

İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarının başlamasıyla birlikte İzmir BŞB.spor gol aramaya başladı.

İkinci yarının hemen başlarında 44.dk. da Fatih ile Yusuf bir pozisyonda çarpıştı. İzmir BŞB’den Yusuf bir süre yerde kaldı. Görevlilerin müdahalesi ile kalkan Yusuf oyuna devam etti.

Aynı oyuncu 10 dakika sonra tekrar yerde kaldı. 6 dakika kadar oyun durdu. Sağlık görevlilerinin müdahalesine rağmen ayağa kalkamayan Yusuf sedye ile kenara alındı ve ambulans çağırıldı. İki takım arkadaşının taşıdığı sedye ile saha dışına getirilen oyuncuya gelen sağlık ekibi tarafından ambulans içinde müdahale edildi. Bu oyuncu daha sonra yürüyerek yedek kulübesine döndü.

Büyük bölümü İzmir BŞB.Spor’un baskısı altında geçen ikinci yarı duraklamalar nedeniyle 11 dakika uzadı. Ancak başka gol olmadı. Play Off’ların ilk kademesini geçen Foça Belediyespor ikinci maçı yine Yusuf Tırpancı Stadında Mavişehir 79 Yıldız ile 10 Mayıs 2012 Perşembe günü oynayacak.



Seyfi GÜL









Okunma: 2407
Okunma: 2407











Uluay   
ZEYNEP'ce   




3687

   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)