ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Dünyanın masterleri Antalya’da buluştu -

   .::


Seyfi GÜL     
  Yayın Tarihi: 23.4.2012    


Dünyanın masterleri Antalya’da buluştu



Kırk yaş ve üzeri futbolculardan kurulu 35 takımın mücadele ettiği Uluslar arası Antalya Futbol (Antalya Turkey Soccer Cup 2012) Turnuvası 19-22 Nisan 2012 tarihlerinde yapıldı.
Eleme gruplarında aynı anda 8 müsabakanın oynandığı turnuva Kundu bölgesindeki Sancar Biçikçi ve WOW Topkapı sahalarında 20’şer dakikalık iki devre halindeki maçlarla başladı. Makedonya ve Bulgaristan takımlarının mazeretleri nedeniyle iştirak etmediği oyunlarda Türkiye’den 29, KKTC’den ve Romanya’dan üçer takım yer aldı.

22 Nisan 2012 Pazar günü yapılan yarı final maçları sonrası finale Romanya’dan Köstence Belediyesi (Constanta Municipality) ile Denizli Masterler takımları kaldı. Beraberlikle biten finali penaltılarla 5 -4 kazanan Constanta Municipality masterleri şampiyonluğu kazandı.



Turnuvaya İzmir’den katılan Foça, Aliağa, Smyrna ve Çamdibi Mak-Göç masterler takımlarından Aliağa ve Smyrna gruplardan çıkma başarısı gösterirken çeyrek finalde rakiplerine yenilerek turnuvaya veda ettiler.

Takımlara ödüllerinin ve hatıra şiltlerinin verildiği geceye KKTC Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun, İstanbul Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman, KKTC Antalya temsilcisi Münir Erer Korman, Sarıyer İlçe Spor Müdürü Namık Şişman, Ege Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Levent Demirkesen, Antrenörler Derneği temsilcisi Turan Yılmaz, Profesyonel Futbolcular adına Yusuf Tokaç’ta katıldı.



KKTC EKONOMİ BAKANINDAN SPOR AMBARGOSUNA SİTEM

KKTC Ekonomi ve Enerji bakanı Sunat Atun yaptığı konuşmada dünyanın kendilerine sporda uyguladığı ambargoyu kınadı. Atun ; “Sporda ambargo sporun özüne ters bir şey. Sağlıklı bir yaşam için, dostluk için, güzel değerleri paylaşmak ve yarışmak için KKTC insanının uluslar arası yarışmalara katılması engelleniyor. Bu sıkıntımızı bir nebze azaltan ve sporda da yanımızda olan Türkiye ve Antalyalılara çok teşekkür ederim.” dedi.



Seyfi GÜL









Okunma: 2092
Okunma: 2092











Uluay   
ZEYNEP'ce   




4840

   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)