ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Belediyespor Taekwondo Takımı hızla büyüyor -

   .::


  Yayın Tarihi: 17.4.2012    


Foça Belediyespor Taekwondo Takımı hızla büyüyor



Foça Belediyespor Taekwondo Takımı minik, yıldız genç ve büyükler kategorilerinde olmak üzere sporcu sayısını hızla arttırıyor.

Foça Belediyespor Taekwondo Takımı çalışmaları hakkında bilgiler veren Antrenör Recep Başkan; ‘‘Gençlerimiz Taekwondoyu çok seviyor; disiplin, hız, güç ve özveriyle çalıştığımız antrenmanlardan çok verim alıyoruz. Sporcularımız, kendilerine olan özgüvenleri geliştiriyor ve başarılı olmak için çok çalışıyorlar. Amacımız; spor yapmaya devam ettikleri sürece şampiyonluk görmelerini sağlamak ve bu yaşam biçimine kendilerini hazırlamaktır.

Mayıs 2012 tarihinde Uluslararası Yıldızlar ve Gençler Berlin Taekwondo Şampiyonası’na Foça Belediyespor Kulübü olarak, altı sporcumuz ile katılmaya hazırlanıyoruz. Bu sporcularımız: Yıldız Erkeklerde; Selami Kapan 45 Kg. ve Kaan Yıldırım 40 kg.- Yıldız Bayanlarda; Kübra Öksüz 36 kg. – Genç Erkeklerde; Mert Can Bezci 62 kg – Genç Bayanlarda; Gizem Tuncay 55 kg. ve Şahika Yılmaz 49. Kg.

Şubat ayında kuşak sınavına giren sporcularımızda; federasyon onaylı yeni kuşaklarını başarıyla almış bulunuyorlar. Tüm sporcu ailelerini tebrik ediyor, çalışmalarımızda her zaman yanımızda olan Belediye Başkanımız Gökhan Demirağ’a çok teşekkür ediyorum.’’ dedi.








Okunma: 1861
Okunma: 1861











Uluay   
ZEYNEP'ce   




3739

   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)