ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Furkan Berberoğlu ve Kübra Öksüz’den başarılı sonuçlar -

   .::


  Yayın Tarihi: 19.3.2012    


Furkan Berberoğlu ve Kübra Öksüz’den başarılı sonuçlar



Foça Belediyespor Taekwondo Takımı, 17–18 Mart tarihlerinde Gaziemir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘‘1.Taekwondo Turnuvası’’na iki sporcu ile katıldı.

Turnuvanın, yıldızlar kategorisinde Foça Belediyespor adına mücadele eden Furkan Berberoğlu 2. olurken, Kübra Öksüz de 3. sırada yer aldı.

Foça Belediyespor Taekwondo Antrenörü Recep Başkan; ‘‘Furkan ve Kübra bu turnuvada iyi mücadele ederek, turnuva deneyimlerini bir kat daha geliştirdiler. Taekwondo Şubesi olarak, çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Temmuz ayında yapılacak olan Yıldızlar Türkiye Şampiyonası ve Eylül ayında yapılacak olan Minikler Türkiye Şampiyonası’nda, Foça Belediyespor Kulübümüzü başarıyla temsil etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Foçalı gençleri ve taekwondo yapmak isteyen mimik ve yıldız sporcuları da çalışmalarımıza katılmaya davet ediyoruz. Destekleriyle her zaman yanımızda olan Belediye Başkanımız Gökhan Demirağ’a çok teşekkür ediyorum.’’ dedi.



Antrenör Recep Başkan; 24–25 Mart tarihlerinde, İspanya’nın Alicante şehrinde gerçekleştirilecek olan; ‘‘Avrupa Büyükler A-Class Açık Taekwondo Turnuvası’nda Taekwondo Federasyonu tarafından Milli Takım Antrenörü olarak görevlendirildi. Bu gelişme, Foça Belediyespor’da gurur ve sevinçle karşılandı.








Okunma: 2821
Okunma: 2821











Uluay   
ZEYNEP'ce   




4798

   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)