ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça “Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası” Şampiyonu Milli Eğitim Müdürlüğü -

   .::


Seyfi GÜL     
  Yayın Tarihi: 11.3.2012    


Foça “Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası” Şampiyonu Milli Eğitim Müdürlüğü



Foça Kaymakamlığı tarafından ilçede bulunan kurum ve kuruluşlar personeli arasında düzenlenen “Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası” 9 Mart 2012 Cuma günü Saat 19.00’da oynanan final maçıyla sona erdi.

Reha Midilli 11 Eylül Kapalı Spor Salonu’nda Foça Milli Eğitim Müdürlüğü ve Foça Açık Cezaevi takımları arasında oynanan müsabakayı 3 – 0 kazanan Milli Eğitim Müdürlüğü ekibi turnuvanın şampiyonluğunu kazandı.

20 Şubat 2012 tarihinde başlayan, ilçede çeşitli kurumlarda görev yapan personelin sportif faaliyetlerle tanışmasını ve kaynaşmasını hedefleyen turnuva Foça Kaymakamı Adem Arslan’ın teşvik ve katkılarıyla düzenlendi.

Foça Emniyet Müdürlüğü, Bankalar, Milli Eğitim Müdürlüğü, Sağlık Grup, Adliye, Cezaevi, Esnaf Odası ve Foça Belediyesi takımları iki grupta tek maçlı eleme usulü müsabakalarla şampiyonluk kupasına ulaşmaya çalıştılar.

Turnuvada 8 Mart 2012 günü Foça Belediyesi ile Emniyet Müdürlüğü arasında oynanan zorlu maçı 3-2 kazanan Foça Belediyesi üçüncülüğü kazandı.



Çoğunluğu ilçede görev yapan öğretmenler olan; Zeki Kozu, Murat Doğanhan, Sena Doğanhan, Feridun Sertkaya, Osman Gürler, İlker Yelken, Muzaffer Kutluson, Deniz Kara, Mine Aluç, Ayşenur Ünal, Selmin Yoroğlu’dan kurulu Milli Eğitim Müdürlüğü takımı final maçında Cezaevi’ni ilk sette 25 – 15, ikinci sette 25 -21 ve son sette 25 – 20’lik skorlarla geçerek mutlu sona ulaştı.

Kurumlar personeli, aileler ve Foçalı voleybolseverlerin büyük heyecanla izlediği turnuvanın başarılı takımlarına kupa ve armağanları geleneksel olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları sırasında verilecek.



Seyfi GÜL









Okunma: 2777
Okunma: 2777











Uluay   
ZEYNEP'ce   




3687

   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)