ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça (bu maç için) tek yürek oldu -

   .::


Seyfi GÜL     
  Yayın Tarihi: 17.2.2012    


Foça (bu maç için) tek yürek oldu



18 Şubat 2012 Cumartesi günü lider Kemalpaşaspor’la deplasmanda karşılaşacak olan Foça Belediyespor, maç öncesi camianın tamamını düzenlenen moral gecesinde buluşturarak tek yürek oldu.

Geçen yıl düştüğü Bölgesel Amatör Lige tekrar yükselmek için Kemalpaşaspor’la amansız bir mücadeleye girişen Foça Belediyespor; İzmir Süper Amatör Lig A Grubunda Play Offl’ar öncesi en zorlu maçına çıkacak. Hafta içinde antrenör Güven Beyit ve yardımcısı Yalçın Bilgiç yönetiminde yoğun bir antrenman programıyla çalışan takım, yönetimin düzenlediği gecede de moral depoladı. 16 Şubat 2012 Perşembe akşamı Foça Belediyesi Yeni Plaj Sosyal tesislerinde verilen yemeğe takımın eski sporcuları, alt yapı, genç, masterler ve A takım teknik adamları, futbolcuları, Voleybol, Basketbol, Tekvando şube temsilcileri, yöneticiler ile taraftar grupları katıldı.

Foça Kaymakamı Adem Arslan, Foça Belediye ve Belediyespor Başkanı Gökhan Demirağ, Emniyet Müdürü Erhan Zeren, Esnaf Odası Başkanı Günal Menemenli, ETİK (Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İşler, Foça Belediye Başkan Yardımcısı Osman Yurtseven, bazı İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üyeleri ile bazı siyasi partilerin ilçe temsilcileri geceye katılanlar arasındaydı.

Yemek sırasında eski futbolculardan (büyük kaptan) Necati Vural’ın kırgınlık ve çekişmeleri bir yana bırakarak bu hafta ki maçta herkesi takımın yanında görmek istediğini belirten konuşması sonrası salon alkışlar ve destek tezahüratlarıyla inledi.

(“Dana”lakaplı) Hüseyin Ayvaz; takımın 80’li yıllardan bugüne yokluklar içinde geldiği süreçte yaşanılan komik olayları anlatırken dinleyenleri gülmekten kırdı, geçirdi. Ayvaz eski futbolcu ve yöneticilerin de adını andığı konuşmasında, Foça Belediyespor’u çok şubeli, çeşitli spor dallarında mücadele eden, her türlü olanağa sahip, maddi, manevi destekleriyle İzmir’in seçkin ve tercih edilir kulüplerinden biri haline getirdiği için Başkan Demirağ’a teşekkür etti. Bu sözlerin ardından “Büyük Başkan” tezahüratları dakikalarca kesilmedi.



Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ da konuşmasında, meclis üyeleri ile birlikte spora ve sporcuya büyük önem verdiklerini, yasal prosedür ve olanaklar ölçüsünde desteklerinin devam edeceğini söyledi. Demirağ ; “Foça spor camiasını bir arada görmekten büyük mutluluk duyuyorum. Yöneticilerimize, antrenörlerimize, sporcularımıza, taraftarlarımıza, iyi günde kötü günde takımı yalnız bırakmayan tüm Foçalılara teşekkür ediyorum. Sezonun en önemli maçında bu gece olduğu gibi herkesi bir arada olmaya, Kemalpaşa tribünlerinde takımla bütünleşmeye davet ediyorum. Her zaman ki gibi fair play kuralları içinde kalarak, centilmenlikten ayrılmadan, gücümüzle, oyunumuzla maçı sahada kazanarak, başaracağız” dedi.

Foça Belediyespor’un kuruluş yıllarından bugüne fotoğraflardan oluşan slayt gösterisi alkışlar arasında coşkuyla izlendi. İlerleyen saatlerde piste fırlayan katılımcılar birlikte oynayarak kurtlarını döktüler. Moral gecesinin sonunda taraftarlar "Bu Maçı Alıcaz, Başka Yolu Yok" tezahüratı yaparken, futbolcular kazanmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarına dair yönetim ve taraftarlara söz verdiler.



Seyfi GÜL









Okunma: 2019
Okunma: 2019











Uluay   
ZEYNEP'ce   




4429

   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)