ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Belediyespor - Deniz F.K. 2 - 0 -

   .::


Seyfi GÜL     
  Yayın Tarihi: 13.2.2012    


Foça Belediyespor - Deniz F.K. 2 - 0



12 Şubat 2012 Pazar Saat : 13.00
Foça 11 Eylül Stadı

HAKEMLER : (İzmir Bölgesi)
Berkan Karakaş - Betül Nur Yılmaz - Ozan Emrah Çaycı

FOÇA BELEDİYESPOR : Güney - Metin - Rıfat - Melih - Ercüment – Ervin (Erol)- Serdar - Fatih - Simay (Murat) - Armağan (Onur) - Hüseyin

DENİZ F.K. : Tuncay - Cem - Alper - Oğuz - Feyyaz - Hüseyin Biricik - Hüseyin Aydın - Semih (Tuna)- Emre Gençtürk (Berkay) - Emre Bozkurt - Muhammet (Musa)

SARI KARTLAR : Dk.26 Metin - Dk.51 Rıfat - Dk.59 Ervin - Dk.66 Erol - Dk.74 Serdar -Dk.77 Fatih - Dk.85 Murat (Foça Belediyespor)- Dk.45 Semih (Deniz FK)



İzmir Süper Amatör Küme A Grubunun biri şampiyonluk diğeri düşmeme mücadelesi veren iki takımı Foça'da karşılaştı. Uzun süredir forma şansı bulamayan Güney kalede yerini alırken defansta İsmet'in yerinde Metin oyuna başladı.

Henüz 1.dakikada Simay önünde bulduğu topa basmayıp vursa maçın havası belki de bambaşka olacaktı.

İlk 15 dakikada Deniz F.K. özellikle uzaktan vuruşlarla daha etkili pozisyonlar yaratan ekipti. 13 dakikada Emre Bozkurt, 18.dakikada Muhammet, 26.dakikada Hüseyin Biricik gole çok yaklaştılar.

32 ve 38 dakikalarda Rıfat'ın serbest vuruşları, 35'te Ervin, 44'te Metin'in ortasında Serdar'ın kafasından dışarı giden toplar Foça'ya gol getirmedi.

İlk yarı golsüz tamamlandı.

İkinci yarı yapılan değişikliklerle Foça sağlı sollu gol aramaya başladı. Oyuna yeni giren Murat henüz 2.dakikada gelen ortaya voleyi vurarak topu ağlara gönderdi. Ancak ofsayt gerekçesiyle gol verilmedi.

61.dakikada hazırlanışı ve sonucuyla harika bir gol seyrettik. Ervin sol kanatta Hüseyin Yılmaz'a mükemmel bir pas yaptı. Hüseyin çok güzel bir ortayla kale içini karıştırdı. Armağan şık bir vuruşla takımını
öne geçirdi. 1 - 0

77.dakikada bu kez sahneye Serdar çıktı. Ağları bulan vuruşu hem takımını hem tribünleri rahatlattı. 2 - 0

Maçın son dakikalarında Rıfat'ın filelerle buluşan vuruşu faul gerekçesiyle gol olarak değerlendirilmedi.

İki dakikalık uzatma süresinde de skor değişmedi.

Maç 2-0 Foça Belediyespor'un üstünlüğüyle sona erdi.

Foça Belediyespor'lu oyuncuların gol bulamayınca sinirlenerek hakeme yersiz itirazlarla çok kart görmeleri, Deniz F.K.lı oyuncu ve yöneticilerin her türlü olanaksızlıklarına rağmen tam bir amatör zihniyetle güçlerinin son damlasına kadar mücadele etmeleri maçın notları arasında dikkat çeken özelliklerdi.



Seyfi GÜL









Okunma: 2930
Okunma: 2930











Uluay   
ZEYNEP'ce   




4523

   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)