ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Belediyespor Bayan Voleybol Takımı zirveye ortak oldu -

   .::


  Yayın Tarihi: 21.1.2012    


Foça Belediyespor Bayan Voleybol Takımı zirveye ortak oldu



Foça Belediyespor Bayan Voleybol Takımı; İzmir TEİAŞ Spor’u deplasmanda 3-1 yenerek, zirveye ortak oldu.

Geçen hafta kendi sahasında mağlup olmasının ardından, grupta kritik bir noktaya gelen Foça Belediyespor; TEİAŞ galibiyeti ile ilk iki iddiasını da güçlendirdi.

Karşılaşmanın ilk setini 25–19 kazanan Foça Belediyespor, voleybol severlere bir heyecan fırtınası yaşatan ikinci seti 26-24’lik skorla kazanarak maçta 2-0 öne geçti.

Üçüncü set, ilk iki sette olduğu gibi hayli çekişmeli geçti. Set sonlarına doğru yapılan bireysel hatalar sonucunda, Foça Belediyespor 3. seti 25–22 kaybetti ve durum 2-1’e geldi.

Dördüncü sete hızlı başlayan Foça Belediyespor voleybolcuları, 4 sayı farkla öne geçti. Ev sahibi takıma verilen yoğun tribün desteği karşısında bir türlü seti koparamayan Foça Belediyespor, setin final bölümünde sergilediği hırslı oyun ve tecrübesi sayesinde seti 25–12 ve maçı 3-1 kazandı.

Bu galibiyetle grup ikinciliğine yerleşen Foça Belediyespor, önümüzdeki haftayı maç yapmadan (Bay) geçecek. Bir sonraki hafta ise, ikincilik için direk rakibi olan Gelişim Koleji’ni, Bağarası Çok Amaçlı Salon’da ağırlayacak.

Foça Belediyespor Takım Sorumlusu Yusuf Bakırlı; yeni katılan oyuncuların henüz tam olarak takıma adapte olamadığını ve son iki maçı önemli eksiklerle oynamalarına rağmen grupta ikinci sırada bulunduklarına işaret etti. Eksik oyuncuların takıma katılmasıyla birlikte Foça Belediyespor voleybol takımının oyun performansının daha da yükseleceğini söyleyen Bakırlı; grubu ilk iki sırada tamamlayarak, Türkiye Finallerine katılacaklarına inandığını sözlerine ekledi.








Okunma: 1766
Okunma: 1766











Uluay   
ZEYNEP'ce   




4839

   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)