ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Halilbeylispor – Foça Belediyespor 1 – 3 -

   .::


Seyfi GÜL     
  Yayın Tarihi: 15.1.2012    


Halilbeylispor – Foça Belediyespor 1 – 3



!5 Ocak 2012 Pazar
Kemalpaşa Halilbeyli Sahası
Saat : 13.00

HAKEMLER : (İzmir Bölgesi)
Ferhan Kestanlıoğlu – Fikret Aras – Hüsnü Emre Çalımlı

HALİLBEYLİSPOR : Ahmet Dinçtürk- Tayfun – Nihat – Ahmet Köymen –Mustafa Yay – Harun(Dk. 56 Mustafa Arıkan)) – Yaşar(Dk. 63 Selman) – İbrahim – Çağrı – Sefa – Okan(Dk. 46 Osman)

FOÇA BELEDİYESPOR : Erman – İsmet – Rıfat – Melih – Ercüment – Ervin (Dk. 63 Ali)– Abdullah (Dk.71 Metin)– Fatih – Simay (Dk.82 Serdar)– Hüseyin Özelce – Hüseyin Yılmaz

SARI KARTLAR : Dk.27 Harun (Halilbeylispor) – Dk.45 Ervin – Dk.56 Abdullah – Dk.56 Melih (Foça Belediyespor)

GOLLER : Dk.2 Simay – Dk.11 Melih – Dk. 50 Hüseyin Özelce (Foça Belediyespor) –Dk. 56 Sefa (Halilbeylispor)

İzmir Süper Amatör Küme A Grubu’nda mücadele eden Foça Belediyespor ikinci yarının ilk maçında deplasmanda Halilbeylispor ile karşılaştı. Maçın tamamına yakınında üstün olan Foça Belediyespor bir de penaltı kaçırdığı maçtan 3 -1’lik skorla galip ayrılmayı bildi.

Yeni transferlerden Hüseyin Yılmaz oyunun tamamında yer alırken Serdar Kırıkmalı ikinci yarının sonlarında forma şansı bulabildi.

Çok yakındaki tepelerin kar ile kaplı olduğu Kemalpaşa Halilbeyli sahasında soğuk, ancak rüzgarsız bir havada oynanan maçta; saha ölçülerinin nispeten küçük olması, zeminin bozukluğu ve maç boyunca çok sayıda ofsayt düdüğüyle oyunun kesilmesi dikkat çeken özelliklerdi.



Maçın henüz 2.dk.sında Abdullah sağ taraftan köşeye çok güzel indi, ortaladı. Uzak köşede ki Hüseyin Özelce topu Simay’a yuvarladı, Oda kaleyi bulan dokunuşu yaptı. 0 – 1

Dk. 11 Foça Belediyespor’un kazandığı penaltı’yı Simay kaleci Ahmet’e nişanladı. Top kornere gitti. Köşe vuruşundan gelen top kafalardan sektikten sonra hücuma çıkan Melih’in önüne düştü. Melih’in vuruşu ikinci kez gol oldu. 0 -2

Dk.14 Simay bomboş pozisyonda topla buluştu. Sürmek yerine basıp etrafa bakmayı tercih edince defans oyuncuları yetişerek pozisyonunu bozdu.

Dk.27 Halilbeyli’nin ilk ciddi atağında top Çağrı’nın vuruşuyla yakın mesafeden dışarı gitti.

Dk.45 İlk yarı bitti. Ancak seyircilere kural dışı harekette bulunduğu gerekçesiyle Ervin bitiş düdüğünün hemen ardından sarı kart gördü.

İkinci yarıya da gol arayarak başlayan Foça Belediyespor birkaç tehlikeli pozisyon yarattıktan sonra 50.dk. da üçüncü golü buldu. Rıfat, Hüseyin Yılmaz’a pası gönderdi. Birkaç metre topu taşıyan Hüseyin kale sahası içindeki Simay’ı gördü. Simay daha geride boş durumdaki Hüseyin Özelce’ye uzattı. Bu oyuncunun düzgün vuruşunda top üçüncü gol olarak ağlarla kucaklaştı. 0 – 3

Dk.56 Melih’in ceza sahası içinde rakibi Osman’a yaptığı hareketi hakem penaltı olarak değerlendirdi. Atışı kullanan Sefa Halilbeyli’nin tek sayısını da kaydetmiş oldu. 1 – 3

Golden sonra canlanan ve oyuna daha fazla asılan Halilbeylispordu. Sol kanattan Hüseyin Yılmaz’la pozisyonlar yaratan Foça Belediyespor da bu yarıda başka gol kaydına muvaffak olamadı. Soğuk hava ve bozuk zeminin etkisiyle yorulan futbolcular ikinci yarıda çok sayıda faule de neden oldular. Duraklamalardan dolayı 4 dakika uzayan müsabaka da skor değişmedi.

Özellikle ikinci yarıda büyük tezahürat yapan Halilbeyli taraftarları dikkat çekerken, yöneticilerinin maç sırasında ve sonrasında ki sportmence davranışları övgüye değerdi.

Foça Belediyespor şampiyonluk parolasıyla başladığı sezonun ikinci yarısının ilk maçında istediği puanları hanesine yazdırırken iki yeni transferini de sahada görme olanağı buldu.



Seyfi GÜL









Okunma: 3371
Okunma: 3371











Uluay   
ZEYNEP'ce   




4840

   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)