ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Belediyespor’da Bal’ın tadı kaçtı - 11 futbolcu ayrıldı -

   .::


Seyfi GÜL     
  Yayın Tarihi: 16.1.2014    


Foça Belediyespor’da Bal’ın tadı kaçtı - 11 futbolcu ayrıldı



Bölgesel Amatör lig 8. grupta sakatlıklardan sonra maddi sorunlarla boğuşan Foça Belediyespor 18 Ocak 2014 Cumartesi günü start alacak ligin ikinci yarısına sezon başı kadrosunda yer alan 11 futbolcusundan mahrum başlayacak.

Ayhan, Anıl ve Çağrı’nın sakatlıklar nedeniyle sezonu kapatmasının ardından yeşil kırmızılı ekip parasal sorunlar nedeniyle devre arasında Caner, Can, Ahmet, Birindar, İbrahim, Öner, Okan, Sertan’la da yollarını ayırdı.

Ayrılan tecrübeli isimlerin yerine U16 takımından Alpay, Batuhan, Mehmet, Talip, Celal, Hanif ve Kaan A kadroya alınırken, Yenifoçaspordan 18 yaşındaki Necati ile daha önceki yıllarda Foça Belediyespor’un başarılarında önemli pay sahibi olan isimlerden Fatih Gürbüz ağabey olarak takıma katılan yeni isimler oldu.



İkinci yarının ilk karşılaşmasında 18 Ocak 2014 Cumartesi günü saat 13.30’da Selçuk Royal Tesisleri’nde Altınordu’nun yetiştirici takımı Gümüşordu ile karşılaşacak olan Foça Belediyespor antrenörü Engin Kale, her şeye rağmen sergileyecekleri en iyi futbol, alabilecekleri en iyi sonuçlar ve yapabilecekleri en iyi derece için mücadeleye devam edeceklerini söyledi.

Engin Kale; “Teknik heyet olarak biz işimize devam ediyoruz. Daha fazla çalışarak tüm sorunlara inat ligde kalmaya çalışacağız. Bölgesel Amatör Lig’in bu statüsü kulüpleri çaresiz bırakıyor. 15 takımla mücadele ettirilip, kendi ilinizdeki üç takıma bakılarak küme düşmek aklın alacağı bir durum değil. Kulüplerin yaptığı transferler, harcamalar lig üçüncüsü bile olsanız çöpe gidebiliyor. Federasyon kaynak yaratıp amatör futbola destek vermiyor. Belediyelerin ayıracağı para kısıtlandı. Kısıtlanmasa da çoğu bu ligin gerektirdiği miktarları ayıramaz durumda. Bu lig ancak güçlü sponsorların ve büyük profesyonel kulüplerin altyapılarının ligi olma yolunda. İl il takım sayılarını koruyacağız diye güçlü takımların emeği de parası da çöpe atılıyor. Bu duruma dayanmak mümkün değil. Biz amatör spora gönül vermiş kişiler olarak takımımız ve ilçemiz sporu adına her şeyi yapmaya çalışacağız. Oyuncularım ve biz gücümüzün sonuna kadar mücadele edeceğiz. Ancak bizim başımıza gelenler bir bir diğer takımları da yakacaktır. Yetkililerin bu duruma dur demelerini istiyoruz” dedi.

Seyfi GÜL









Okunma: 2638
Okunma: 2638











Uluay   
ZEYNEP'ce   




399

   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)