ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Okulları Cumhuriyet Kupası için kapıştı -

   .::


Seyfi GÜL     
  Yayın Tarihi: 24.12.2013    


Foça Okulları Cumhuriyet Kupası için kapıştı



İzmir’in Foça İlçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Kaymakamlık tarafından Cumhuriyet’in 90. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Cumhuriyet Kupası Basketbol ve Voleybol Turnuvası 23 Aralık 2013 Pazartesi günü yapılan maçlarla sona erdi. Yaş gruplarında ilk üç sıraya giren okullar kupa ile ödüllendirildi.

11 Aralık – 23 Aralık 2013 tarihleri arasında yapılan müsabakalarla gerçekleştirilen turnuvaya Basketbol’da Genç Erkekler kategorisinde Halim Foçalı Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, Cemil Midilli Çok Programlı Lisesi ve Reha Midilli Anadolu Lisesi, Yıldız Erkekler kategorisinde Reha Midili Ortaokulu, Necla Midilli Merkez Ortaokulu, Gerenköy Ortaokulu, Bağarası Cemil Midilli Ortaokulu ve Reha Necla Midilli Ortaokulu, Voleybol’da Genç Kızlar kategorisinde Halim Foçalı Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, Cemil Midilli Çok Programlı Lisesi ve Reha Midilli Anadolu Lisesi, Yıldız Kızlar kategorisinde Necla Midilli Merkez Ortaokulu, Yenifoça Reha Midilli Ortaokulu, Reha Necla Midilli Ortaokulu, Reha Midlli Ortaokulu, Bağarası Cemil Midilli Ortaokulu ve Yeni Bağarası Şehit Yarbay Mesut Kuru Ortaokulu takımları katıldı.



Tek devreli lig usulüyle oynanan maçlar sonucu Basketbol Genç Erkekler’de Reha Midilli Anadolu Lisesi, Yıldız Erkekler’de Necla Midilli Merkez Ortaokulu, Voleybol Genç Kızlar’da Reha Midilli Anadolu Lisesi, Yıldız Kızlar’da Bağarası Cemil Midilli Ortaokulu birincilikleri kazandılar.

İlk üç dereceye giren okullara kupaları Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Milli Eğitim Müdürü Celal Yıldız ve Belediye başkan yardımcısı Osman Yurtseven tarafından verildi.

Kaymakam Ulugölge turnuvaya katılan tüm öğrencileri kutladı. Turnuvanın zevkli ve çekişmeli maçlarla ve başarıyla gerçekleştirilmesine katkı veren öğretmen, hakem heyetleri ve spor insanlarına teşekkür etti.



Seyfi GÜL









Okunma: 3005
Okunma: 3005











Uluay   
ZEYNEP'ce   




546

   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)