ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Uşak Sportif – Foça Belediyespor 0 – 0 -

   .::


Seyfi GÜL     
  Yayın Tarihi: 9.12.2013    


Uşak Sportif – Foça Belediyespor 0 – 0



8 Aralık 2013 Pazar, saat 13.30
Uşak 1 Eylül Stadı

HAKEMLER: (İSTANBUL BÖLGESİ)
Ozan Bileyici – Sefa Özcan – Murat Ertaş

UŞAK SPORTİF A.Ş : İlke (Dk.3 Mikail) –Hüseyin – Hilmi – Yasin Karabulut – Feyzullah – Selim – Yasin Ayaklı (Dk.80 Uğur Gezer) – Yasin Ünal – Uğur Kasdal - Feyyaz – Burhan (Dk.83 B.Uğur)

FOÇA BELEDİYESPOR : Mahir – İbrahim – Serkan Tanrıseven- Melih – Caner – Birindar – Ahmet (Dk.80 Öner) – Merthan – Sercan (Dk.64 Hüseyin) – Emre – Oğuzhan (Dk.86 Aykut)

SARI KARTLAR : Dk.81 Yasin Ünal (Uşak) – Dk.22 Caner – Dk.55 Melih – Dk.70 Ahmet – Dk.75 Merthan – Dk.77 Hüseyin (Foça)

GOL : YOK

Bölgesel Amatör Lig 8. grubun 8 ve 9.ncu sıralarını paylaşan takımları Uşak 1 Eylül Stadı’nda karşılaştı. Hava güneşli, ama sıcaklık 1 derece civarında ve özellikle bu tür havalara alışkın olmayan Foçalı taraftar ve oyuncular için oldukça soğuktu. Zemin ıslak, sahanın bazı bölgeleri çamur, saha etrafında yer yer erimemiş karlar bulunuyordu.

Geçmişte büyük başarılarla kucaklaşmış Uşak tribünlerinde 150 kadar taraftar takımlarını maç boyunca destekledi. Foça yine golcülerinden mahrum ama her maçtaki kazanma hırsıyla sahadaydı. Sonuç geçen haftaların tekrarı gibiydi. Sahasında maç kaybeden deplasmandan puan getiren Foça maçın ilk ve son dakikalarında kaçırdığı inanılmaz pozisyonlar sonrası bir puanla yetinmek zorunda kaldı.



Maçtan Dakikalar:

Dk.3 İlk tehlikeli atak Foça’dan geldi. Ceza sahası içinde topla son buluşmayı Kaptan Melih yaptı. Vuruşu defansa çarparak üstten dışarın giderken kaleci İlke yaşanan karambolde sakatlandı ve oyuna devam edemedi. İlke’nin çıkması ve yedek kaleci Mikail’in oyuna dahil olması sırasında 5 dakika oyun durakladı.

Dk.10 Yasin Ayaklı orta sahaya yakın bir yerden aldığı topla Foça defansını aşarak geldi. Vuruşunu kaleci Mahir uçarak dışarı çeldi.

Dk.12 Oğuzhan soldan ortaladı. Emre’nin kafası üst direği sıyırarak dışarı gitti.

Dk.33 Serbest vuruştan kale sahasına gönderilen topu Selim kafayla kaleye gönderdi. Kaleci Mahir bu topuda güzel bir kurtarışla dışarı gönderdi.

Dk.43 Kaleci Mahir topa yükseldiği sırada Uğur’la çarpıştı. Bir süre sakatlık geçirdi. Tedavisinin ardından oyuna devam etti.

6 dakika uzayan ilk yarı golsüz sona erdi.

İkinci yarıya Uşak başladı.

Dk.47 Uzun pasla ceza sahası önünde topla buluşan ancak çalım yaparak geciken Burhan defansın baskısıyla topu dışarı gönderdi.

Dk.51 Emre kaptığı topla kale sahasına girdi. Vurmak yerine Sercan’a pas yapmayı tercih etti. Bu oyuncu kötü vurdu.

Dk.68 Gollük pozisyonu kaleci Mahir zamanında çıkarak ve Yasin Ayaklı’nın ayaklarından topu alarak önledi.

Dk.71 Kaleci Mikail kalesini terk etti. Ama topa müdahale edemedi. Hüseyin aldı düzeltti. Bomboş kale yerine dışarı gönderdi.

Dk.87 Hüseyin’den Emre’ye, Emre’den tekrar Hüseyin’e paslarla Foça yine gole yaklaştı. Hüseyin’in vuruşunu kaleci Mikail yatarak bloke etti.

Dk.90 Hüseyin kaptığı topla Uşak defansının arasına daldı. İki oyuncuyu geçti. Stad nihayet gol diye ayağa kalktı. Ancak anlaşılmaz bir vuruşla top direğin dibini yalayarak dışarı gitti.

İkinci yarı da yaklaşık 6 dakika uzadı. Ancak her iki taraftan da gol sesi gelmedi. Birer puanla haftayı kapatan ekipler sıralamada geçen haftaki yerlerini korumuş oldular.



Seyfi GÜL









Okunma: 2370
Okunma: 2370











Uluay   
ZEYNEP'ce   




1340

   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)