ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foçalı voleybolcular dörtte dört yaptı -

   .::


  Yayın Tarihi: 24.10.2013    


Foçalı voleybolcular dörtte dört yaptı



Foça Belediyespor Genç Bayan Voleybol Takımı, 22 Ekim Salı günü; Bergama Geçlerbirliği ile oynadığı maçı 3-0 kazanarak, ikide iki yaptı. Voleybol Koordinatörü Yusuf Bakırlı yönetiminde çalışmalarını sürdüren, Foça Belediyespor genç ve yıldız voleybol takımları; bu sonuçla, bu sezon şu ana dek oynadıkları 4 maçı da kazandı.

Genç voleybol takımı, Alsancak Atatürk Spor Salonu’nda oynanan maça; Kaptan Nazlı, Pasör Asena, Sıla, Pelin, Nilsu, Jülide ve Libero Duygu ile başladı. 20 dakika süren ilk seti 25-15, 17 dakika süren ikinci seti 25-11 ve 22 dakika süren üçüncü seti 25-19 kazanarak, net bir galiyete imza attı. Voleybolcular, Bahadır Çavuş ve Samim İkbal hakem ikilisinin yönettiği maçın genelinde rahat bir oyun sergiledi.



Antrenör Ayça Zeybek, maç ve takımın durumu ile ilgili olarak; ‘‘Güzel bir galibiyet oldu. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Birbirine yakın ve rekabet halinde 12 oyuncudan oluşan bir takımımız var. En iyi tarafımız, iyi hücumlar gerçekleştirip, iyi savunmalar yapmamız; kötü tarafımız ise basit bireysel manşet ve servis hataları yapıyor olmamız. Bu hatalarımız nedeniyle sayı kaybediyoruz ve maç lehimize kopma noktasında iken rakibimizi maçın içinde tutuyoruz. Yapacağımız antrenmanlarda bu eksiklerimiz üzerinde duracak ve bu hatalarımızı da telefi edeceğiz. Genç Bayan Voleybolcularımız, iyi bir takım olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.’’ dedi.

Foça Belediyespor Voleybol Şubesi bünyesinde yetişen iki antrenör Ayça Zeybek ve Ceren Baran, Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından açılan İkinci Kademe Kursu’nda başarılı olarak, İkinci Kademe Antrenörlük Belgesi almaya hak kazandı. Antrenör Ayça Zeybek’in, İzmir’den katılan adaylar arasında en yüksek puanı alması ve bu sebeple İzmir voleybolunun takdirini kazanması, Foça Belediyespor Kulübü adına gurur verici bir gelişme oldu.








Okunma: 1909
Okunma: 1909











Uluay   
ZEYNEP'ce   




2112

   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)