ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça kumsallarından Milli Takım aday kadrosuna -

   .::


Seyfi GÜL     
  Yayın Tarihi: 22.10.2013    


Foça kumsallarından Milli Takım aday kadrosuna



Foça Belediyespor futbol takımının iki genç oyuncusu Plaj Futbolu Milli Takım Aday kadrosuna çağrılmanın mutluluğunu yaşıyor. 17 yaşındaki Nevzat Başoğlu ve Talip Yılmaz’ın başarısı takım arkadaşları ve antrenörlerini de sevince boğdu.

23.- 25 Ağustos 2013 tarihleri arasında yapılan Türkiye Plaj Futbolu Şampiyonası Foça Etabında birinci olan Foça Belediyespor 3 -9 Ekim tarihlerinde Alanya’da yapılan Süper Finallere katılmış ve buradaki maçlarda büyük beğeni kazanmıştı.



Bölgesel Amatör Lig 8.Grupta mücadele eden ve zaman zaman A takım kadrosunda da yer alan Foça Belediyespor’lu Nevzat ve Talip Alanya’da oynadıkları futbolla milli takım seçicilerinin dikkatini çekti. 2013 -2014 sezonunda Milli Takımı oluşturacak isimlerin arasında olmaları için davet alan iki genç sporcu 28 Ekim 2013 Pazartesi günü Alanya’daki kampa katılacak.

Dört yıl boyunca 13-14-15-16 yaş gruplarında İzmir şampiyonu olan ve İzmir’i bu yaş gruplarında bölge finallerinde temsil eden Foça Belediyespor takımlarında yer alan Nevzat ve Talip, hocalarının da gurur kaynağı oldu.

Foça Belediyespor antrenörü Engin Kale; “Minik takımdan itibaren hem oyunculukları hem de kişilikleriyle gözbebeğimiz olan bu gençlerimiz başarının tesadüfi olmadığını da gösterdiler. Her zaman en çok çalışanlar arasında yer aldılar. Zeki, çevik ve ahlaklı sporcu’nun örneği oldular. Onların Plaj Futbolu milli takım aday kadrosuna çağrılması, bize de arkadaşlarına da iyi bir motivasyon kaynağı oldu. Kendileriyle gurur duyuyoruz ve milli kadroda da yer alarak ülkemizi en iyi şekilde temsil etmelerini diliyoruz.” Dedi.



Seyfi GÜL









Okunma: 2295
Okunma: 2295











Uluay   
ZEYNEP'ce   




1567

   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)