ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
3. Foça Karataş Briç Festivali ‘‘Açık İkili’’ turnuvasıyla başladı -

   .::


  Yayın Tarihi: 5.10.2013    


3. Foça Karataş Briç Festivali ‘‘Açık İkili’’ turnuvasıyla başladı



4-6 Ekim 2013 tarihlerinde, Foça Belediyespor Briç Şubesi’nce gerçekleştirilen; 3. Foça Karataş Briç Festivali, ‘‘Açık İkili’’ turnuvası ile başladı.

Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Hanedan Tatil Köyü’nde gerçekleştirilecek olan müsabakaların başlamasından önce; festivale katılan briç oyuncularına ‘‘Hoş geldiniz.’’ diyerek, başarılar ve bol şans diledi. Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Festival Organizasyon Komitesi Sözcüsü Enver Durulmuş’a, Foça Belediyespor Briç Şubesi’ne ve festivalin gerçekleşmesine katkıda bulunan firmalara teşekkür etti.



3. Foça Karataş Briç Festivali’nde, ülkemizin değişik illerinden ve komşu ülke Yunanistan’dan gelen oyuncular mücadele edecek. Festivalin ilk gününe, 160 briç oyuncusu katıldı. İkinci gün ise, bu katılımcı sayısı 300’e ulaşacak. 3. Foça Karataş Briç Festivali’ne katılanlar arasında, Yunanistan’dan gelen 96 kişilik briç grubu da yer alıyor. Briç oyuncuları, müsabakalardan arta kalan zamanlarda; Foça’nın tarihi ve doğal güzellikleri görme ve yöresel mutfağını deneme şansı bulacaklar.

Briç festivali, Cumartesi günü; iki seanslı ‘‘Foça Belediye Başkanlığı Açık İkili’’ turnuvası ile devam edecek ve Pazar günü ‘‘Swiss Patton’’ takım maçlarının ardından gerçekleştirilecek olan ödül töreni ile sona erecek.










Okunma: 2084
Okunma: 2084











Uluay   
ZEYNEP'ce   




2892

   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)