ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Salihli’den üç puanı alkışlarla çıkardı -

   .::


Seyfi GÜL     
  Yayın Tarihi: 1.10.2013    


Foça Salihli’den üç puanı alkışlarla çıkardı



SALİHLİ BELEDİYESPOR – FOÇA BELEDİYESPOR 0 - 1

29 Eylül 2013 Saat: 16.00
Salihli Ramiz Turan Stadı

HAKEMLER: (Denizli Bölgesi)
Oğuzhan Özkan -Yusuf Bilge -Volkan Çalhan

SALİHLİ BELEDİYESPOR: Onur - İsa - Tuğrul - Mustafa - Cenk -, Murat - Abdurrahman - (Dk.46 Göksel ) - Onur Ergül - Volkan - Latif - (Dk.63 Hamza ) - Mutlu (Dk.84 Tugay )
Antrenör: Kemal Sönmez

FOÇA BELEDİYESPOR: Serkan Bozkuş - Ahmet - Serkan Tanrıseven - Melih - Anıl Çağrı - Birindar - Sercan (Dk.55 İbrahim Tokay)- Merthan - Ayhan - Hüseyin (Dk.48 Öner) - Okan (Dk.76 Özkan)

Antrenör: Engin Kale

GOL: Dk.15 Ayhan

SARI KARTLAR: Dk.32 İsa – Dk.43 Volkan (Salihli Belediyespor), Dk.54 Serkan Tanrıseven – Dk.90 +4 Serkan Bozkuş(Foça Belediyespor)



Ligin ilk haftasını kendi sahasında tartışmalı bir kırmızı kart ve tartışmalı penaltı ile puansız kapatan Foça Belediyespor, Salihli’den üç altın puanla döndü. Maç güzel bir havada, güzel zeminli bir stadta ve 3000’e yakın coşkulu taraftar önünde oynandı.

Her iki ilçenin Belediyespor kulüplerinin de başkanları olan Salihli ve Foça Belediye Başkanları müsabakayı tribünde birlikte izlediler. Zaman zaman sertliklerin yaşandığı maç, hakemin yerinde karar ve müdahaleleriyle olaysız sona erdi.

Maç sonunda Salihli taraftarının Foçalı oyuncuları ayakta alkışlaması ise maçı unutulmaz kılan en güzel hareket oldu.

MAÇTAN DAKİKALAR.

Dk.15 Foça daha baskılı oynadığı ilk çeyreğin ortalarında golü buldu. Ayhan aldığı pasla topu sürdü. Ceza sahasına girdi. Düzgün bir vuruşla kalecinin uzanamayacağı köşeden ağları buldu. 0 – 1

Dk.35 Ayhan sürdü. Ceza sahasının içinde, iki kişinin arasından Hüseyin’e uzattı. Bu oyuncu topu kontrol edemeyerek rakibe kaptırdı.

Dk.37 Salihlili oyuncular orta sahada kaptıkları topla ani bir kontratak geliştirdi. İleri çıkmış olan Foça defansını tek adamla yakaladı. Ancak bu hücumdan gol çıkmadı.

45+1 Murat’ın kaleye gönderdiği topu Serkan çeldi, kaptan Melih’e çarpan top gol diye seyirciyi ayağa kaldırsa da dışarı gitti.

İki uzatma dakikasının ardından ilk yarı Foça’nın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.



Salihli ikinci yarıya, görünüm olarak Foça santrforu Ayhan’ı birebir andıran ve aynı numara ile aynı mevkide oynayan Göksel’i alarak başladı.

Dk.55 Ayhan – Hüseyin paslaşmasının ardından Ayhan’ın vuruşu dışarı gitti.

Dk.59 Salihli kaptanı Volkan Al çok şık ve seri çalımlarla dört Foçalıyı geçti ceza yayı önünde düşürüldü. Serbest vuruşu kendisi kullandı, ancak topu dışarı gönderdi.

Dk.65 Murat Duman’ın vuruşunda kaleci Serkan, hemen ardından Okan’ın serbest vuruşunda kaleci Onur başarılıydı.

Bu dakikalarda Merthan uzaktan üç sert şutla Salihli kalesini yokladı.

Dk.73 Foça kalecisi Serkan tribünleri heyecanlandıran bir pozisyonda gelen sert şutta topu harika bir refleksle tokatlayarak dışarı attı.

Dk.82 Karambolde top Foçalı defans oyuncusunun eline çarptı. Penaltı itirazları arasında hakem devam işareti verdi.

Dk.83 Salihlispor’un en başarılı oyuncusu Volkan Al ferdi gayretiyle Foça kalesini bir kez daha yokladı, ancak Serkan gole izin vermedi.

Oyun duraklamalar, sakatlıklar ve su molaları nedeniyle 5 dakika uzadı. Ancak başka gol olmadı.

Foça Belediyespor sahayı Salihli taraftarının alkışlarıyla terk etti.

Seyfi GÜL









Okunma: 2507
Okunma: 2507











Uluay   
ZEYNEP'ce   




5625

   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)