ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Şampiyon Foça Belediyespor U17’leri kupalarını aldı -

   .::


Seyfi GÜL     
  Yayın Tarihi: 24.2.2013    


Şampiyon Foça Belediyespor U17’leri kupalarını aldı



İzmir Amatör U17 Liginde grubunda şampiyon olan, oynadığı Play Off maçını da kazanarak İzmir’i Türkiye finallerinde temsil edecek takımlar arasına adını yazdıran Foça Belediyespor 17 yaş altı futbol takımı şampiyonluk kupasını aldı.

24 Şubat 2013 Pazar günü Foça 11 Eylül Stadı’nda oynanan Foça Belediyespor – Poyracıkspor Süper Amatör lig müsabakasının devre arasında yapılan kupa törenine Foça İlçe Emniyet Müdürü Erhan Zeren, AK Parti Foça İlçe Başkanı Av.Kadir Özgirgin, MHP Foça İlçe Başkanı Hanifi İspirli ile bazı belediye meclis üyeleri de katıldı.



Futbolcuları ve teknik heyeti tek tek kutlandıktan sonra kupa, Foça Belediye ve Belediyespor Başkanı Gökhan Demirağ tarafından tribünlerin ayakta alkışları arasında takım kaptanı Nevzat’a verildi.

Antrenör Engin Kale ile yardımcıları Şencan Bayır ve Erol Çetin tarafından çalıştırılan takımın büyük çoğunluğu 13 yaşından beri Foça Belediyespor alt yapısında yer alıyor ve yaş gruplarında beşinci kez İzmir şampiyonluğuna ulaştılar.

Antrenör Engin Kale İzmir’de şampiyonluğu geleneksel hale getirdiklerini, bu yıl hedeflerinin Türkiye finallerinde başarı olduğunu söyledi.



Seyfi GÜL









Okunma: 2829
Okunma: 2829











Uluay   
ZEYNEP'ce   




5309

   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)